Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei barbati, condamnati pentru atentatele esuate de la 21 iulie 2005

Trei barbati au fost condamnati pentru complot in cazul atentatelor esuate din iulie 2005 asupra retelei londoneze de transport in comun, care urmarea o reeditare a atacurilor sinucigase de la 7 iulie, soldate cu moartea a 52 de persoane, a anuntat presa britanica, citata de Reuters.
Barbatii, musulmani de origine africana, ar fi provocat un carnagiu similar cu cel de la 7 iulie, in cazul in care detonatoarele lor artizanale ar fi funtionat, a declarat politia.
Juriul inca mai delibereaza in ceea ce priveste verdictele in cazul altor trei barbati, acuzati de complot in vederea comiterii de crime.
Condamnarea intervine la citeva zile dupa ce doua masini-capcana au fost descoperite la Londra si o alta s-a izbit de principalul terminal al aeroportului din Glasgow, incidente pe care premierul Gordon Brown le-a asociat cu al-Qaida.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii