Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei atentate comise la Bagdad s-au soldat cu cel putin 30 de morti

Cel putin 30 de persoane au fost ucise si alte 130 ranite, marti, la Bagdad, in urma exploziei aproape simultane a doua masini-capcana si a unui alt atac comis de un kamikaze, potrivit unui bilant anuntat de politie si de surse medicale, relateaza AFP.
Atacurile au avut loc in estul si in centrul capitalei irakiene.
Sase persoane au fost ucise si 18 ranite in explozia unei masini-capcana intr-o piata siita din Karrada, in centrul capitalei.
Ulterior, alte doua atacuri s-au soldat cu moartea a 24 de persoane si ranirea a 112. Primul atac, comis cu o masina-capcana, s-a inregistrat la Bagdad Jadida (sud-est), in apropierea unui birou postal, la o ora de maxima afluenta. Al doilea atac a fost comis de un kamikaze care si-a detonat centura cu explozibili in mijlocul persoanelor care stateau la coada in cartierul Al-Amin (est) pentru a cumpara combustibil casnic.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii