Mergi la conţinutul principal

Trei ani de închisoare cu suspendare pentru Cornel Penescu

În dosarul Serea-Martiş-Penescu-Făcăleaţă, care vizează corupţia din fotbal, magistraţii Tribunalului Prahova l-au condamnat pe Cornel Penescu la trei ani de închisoare cu suspendare pentru dare de mită, în acest dosar omul de afaceri având un termen de încercare de cinci ani. În acelaşi dosar, fostul director al firmei Pic, Liviu Făcăleaţă, a fost condamnat tot la trei ani de închisoare cu suspendare pentru complicitate la luare de mită, în timp ce foştii arbitrii Ionică Serea a primit trei ani cu suspendare pentru luare de mită, iar Marius Martiş, trei ani cu suspendare pentru complicitate la luare de mită.
Cei patru condamnaţi pot face apel la sedinţă în termen de zece zile de la pronunţare.
Tot marţi după-amiază, Tribunalul Prahova s-a pronunţat într-un alt dosar penal în care fostul finanţator al FC Argeş Piteşti Cornel Penescu a fost trimis în judecată tot sub acuzaţia de dare de mită, alături de alţi doi inculpaţi, respectiv administratorul firmelor omului de afaceri Cornel Penescu, Gheorghiţă Pieca, şi Aurel Stoian.
Astfel, Cornel Penescu a fost condamnat tot la trei ani de închisoare cu suspendare, tot pentru dare de mită, în timp ce Aurel Stoian a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită, iar Gheorghiţă Pieca a fost condamnat la trei ani cu suspendare pentru complicitate la dare de mită.
Şi în acest dosar sentinţa poate fi atacată în termen de zece zile de la pronunţare.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro