Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei accidente grave, intr-o singura zi

Vineri, la scurt timp dupa accidentul din Bariera Calarasilor, unde o batrinica neatenta a ajuns sub rotile unui autobuz, care i-a sfirtecat un picior, alte doua evenimente grave au pus pe jar Politia Rutiera: un director a intrat cu masina in pom, la Oprisenesti, ranindu-si sotia si fetita, iar un copil care traversa neregulamentar a fost ranit grav de un cadru militar.
Subcomisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Serviciului Circulatie, ne-a relatat ca, vineri seara, Adrian V., 37 ani, director al filialei unei firme din Capitala, sofa autoturismul "Renault Clio" nr. B-22-DTD, pe Drumul National 2B. "La Oprisenesti, conducatorul auto a pierdut controlul volanului, a parasit carosabilul si s-a tamponat de un copac. Soferul, sotia acestuia, in virsta de 36 de ani si fetita acestora de 8 ani au fost raniti grav si au fost internati la Spitalul Judetean", ne-a declarat scms. Vilsan.
In aceeasi seara, Daniel P., 25 ani, cadru militar, conducea "Dacia Logan" nr. AG-034901 pe o strada din municipiu si l-a lovit pe un pustan de 14 ani care traversa fara sa se asigure si prin loc nepermis. Baiatul a fost internat la Spitalul Judetean - corp B, iar militarul a fost condus la aceeasi unitate, pentru a i se recolta probe de singe, in vederea stabilirii alcoolemiei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii