Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei accidente grave, intr-o singura zi

Vineri, la scurt timp dupa accidentul din Bariera Calarasilor, unde o batrinica neatenta a ajuns sub rotile unui autobuz, care i-a sfirtecat un picior, alte doua evenimente grave au pus pe jar Politia Rutiera: un director a intrat cu masina in pom, la Oprisenesti, ranindu-si sotia si fetita, iar un copil care traversa neregulamentar a fost ranit grav de un cadru militar.
Subcomisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Serviciului Circulatie, ne-a relatat ca, vineri seara, Adrian V., 37 ani, director al filialei unei firme din Capitala, sofa autoturismul "Renault Clio" nr. B-22-DTD, pe Drumul National 2B. "La Oprisenesti, conducatorul auto a pierdut controlul volanului, a parasit carosabilul si s-a tamponat de un copac. Soferul, sotia acestuia, in virsta de 36 de ani si fetita acestora de 8 ani au fost raniti grav si au fost internati la Spitalul Judetean", ne-a declarat scms. Vilsan.
In aceeasi seara, Daniel P., 25 ani, cadru militar, conducea "Dacia Logan" nr. AG-034901 pe o strada din municipiu si l-a lovit pe un pustan de 14 ani care traversa fara sa se asigure si prin loc nepermis. Baiatul a fost internat la Spitalul Judetean - corp B, iar militarul a fost condus la aceeasi unitate, pentru a i se recolta probe de singe, in vederea stabilirii alcoolemiei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii