Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei accidente cu raniti si 37 de tamponari in numai citeva ore

Carosabilul cu gheata si acoperit cu zapada a inceput sa dea batai de cap soferilor braileni. Ieri, in municipiu, in numai citeva ore, s-au produs 37 de tamponari, toate din aceeasi cauza: neadaptarea vitezei la conditiile de trafic, pe fondul unui carosabil acoperit cu zapada si gheata. Din acelasi motiv, tot ieri, in judet, au avut loc trei accidente rutiere soldate cu trei victime.

Economista ranita grav, trimisa la Neurochirurgie Galati

O femeie de 26 de ani, economist la o firma din Galati, a suferit un traumatism cranio-cerebral si a intrat in coma, dupa ce autoturismul in care se afla a intrat in coliziune cu un altul, pe dig, fiindca soferita, o profesoara din Galati, a pierdut controlul volanului. S-a intimplat ieri la ora 8.50, cind Gabriela O., 26 de ani, din Galati, profesoara in Fintinele - Galati, aflata la volanul Daciei Super Nova cu nr. GL.05.ZFP, pe digul Braila- Galati, a pierdut controlul volanului, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de trafic. Masina a intrat pe contrasens si s-a tamponat frontal cu Dacia 1310, cu nr. B. 26.EBA, care circula din sens opus, condusa regulamentar de Herera Eduard P., administratorul unei firme din Braila. In urma impactului a rezultat ranirea grava a Elenei C., 27 de ani, economist la o firma din Galati, pasagera in autoturismul Dacia Super Nova. Tinara a fost, initial, transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, unde a fost diagnosticata cu traumatism cranio cerebral acut inchis, hematom cerebral si comotie cerebrala, fiind transferata urgent la Neurochirurgie Galati.

A intrat intr-un canal de irigatii

Tot ieri, la ora 8.40, Ion C., 53 de ani, din Dudesti, seful Administratiei Financiare din localitate, aflat la volanul Daciei 1310 cu nr. BR. 77. MWM, pe DE 577, la km. 13 plus 800, a pierdut controlul volanului, in afara localitatii Albina, tot fiindca nu a adaptat viteza la conditiile de carosabil acoperit cu gheata si zapada. Barbatul s-a rasturnat cu tot cu masina intr-un canal de irigatii cu o adincime de 3 metri. Urmare accidentului, a fost ranita sotia soferului, Stela C., 53 de ani, care a suferit multiple fracturi costale si traumatism la coloana, fiind internata la Spitalul Judetean de Urgenta Braila.
Tot ieri, la 13.30, pe acelasi fond, la Insuratei, soferul unui Renault Clio, cu nr. de Bucuresti, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, s-a izbit de un copac de unde a ricosat intr-un al doilea. Barbatul a suferit un politraumatism si a fost transportat, de urgenta, la Spital. In toate cauzele, politistii au intocmit dosare penale, au dus conducatorii auto la spital pentru recoltarea probelor biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. Politia Rutiera avertizeaza soferii sa fie prudenti in trafic si sa-si echipeze masinile pentru conditii de iarna. Informatiile ne-au fost furnizate de catre cms. Tudorel Vilsan, adjunctul sefului Serviciului Politiei Rutiere, din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii