Mergi la conţinutul principal

Transgaz, sprijin pentru Turcia

• într-un comunicat de presă, compania românească își arată disponibilitatea de a ajuta compania din Turcia la remedierea avariilor apărute în urma cutremurelor la infrastructura de transport gaze naturale

 

Într-un comunicat de presă, Transgaz  a anunțat disponibilitatea ca echipele sale tehnice de intervenție să ajute compania Botas, care operează și exploatează infrastructura de transport gaze naturale din Turcia, la remedierea avariilor provocate de cutremurele  recente.

„Aflând de efectele puternicelor cutremure produse în Turcia și care prin avarii și explozii au afectat și infrastructura de transport gaze naturale, Transgaz își exprimă întregul sprijin față de colegii de la Botas, compania care operează și exploatează infrastructura de transport gaze naturale din Turcia, care e importantă și pentru tranzitul gazelor naturale din zona Mării Caspice către Europa. Având în vedere bunele relații de cooperare dintre Transgaz și Botas, între cele două companii fiind încheiat în urmă cu un an un Memorandum de Înțelegere pentru participarea în comun la proiecte privind diversificarea rutelor de aprovizionare cu gaze naturale și creșterea siguranței energetice, pentru a remedia cât mai urgent aceste avarii, Transgaz își manifestă întreaga disponibilitate ca echipele sale tehnice de intervenție să ajute la remedierea avariilor produse infrastructurii de transport gaze naturale, fiind pregătite să efectueze urgent deplasarea în acest scop”, se arată în același comunicat al Transgaz.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro