Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE 15.00. Bebelușul din mașina implicată în accidentul de la Însurăței a murit. Tatăl și fratele lui sunt bine

UPDATE: "Pacientul a decedat. Deși s-au făcut eforturi susținute, s-a intrat în sala de operație urgent, toată lumea s-a mișcat rapid, medicii nu au putut să-i salveze viața. Starea lui generală era alterată de dimineață de când a venit, apoi s-a mai revigorat puțin, după care s-a înrăutățit iar. Leziunile au fost incompatibile cu viața. Celălalt copil e bine, e sub observație la chirurgie infantilă. Și tatăl e bine”, a precizat dr Alina Neacșu, purtător de cuvânt și directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Brăila.

 

UPDATE11.00/VIDEO: Tragedie la ieșirea din Însurăței: Mama moartă, iar tatăl și cei doi copii, în stare gravă la spital

 

UPDATE: Familia implicată în accidentul rutier de la Însurăței este din Republica Moldova. Conform polițiătilor care efectuează cercetarea la fața locului, șoferul a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe şosea, apoi a revenit şi iar a ieşit. A sărit şi peste un canal de irigații, iar, în final, mașina s-a răsturnat într-un lan de porumb.

Autoturismul se deplasa pe DE 584, dinspre Brăila către Slobozia. Familia este din Republica Moldova. Bărbatul conducea, femeia ocupa locul din dreapta față, iar copiii, care conform ultimelor informații ar avea, de fapt, 8 luni (copilul care este în comă), şi celălalt 3 ani, se aflau pe bancheta din spate.

Polițiștii spun că femeia a ieşit practic prin parbriz, iar maşina s-a răsturnat peste ea.

 

Stire inițială:

În urmă cu puțin timp, la ieşirea din Însurăţei către Bărăganul a avut loc un grav accident de circulație. O femeie și-a pierdut viața (polițiștii ajunși la fața locului au povestit că era practic decapitată), iar soțul ei și cei doi copii, de 2 și 5 ani, au fost transportați în stare gravă la spital.

Copilul de 2 ani este în coma.

Deocamdată nu știm în ce împrejurări a avut loc tragedia.

Vom reveni cu amănunte.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii