Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tractorul Viziru a realizat surpriza ultimei etape, invingind cu 2-1 lidera, Victoria Traian

Ultima etapa a produs si una dintre cele mai mari surprize ale sezonului de toamna, Tractorul Viziru a reusit sa invinga lidera, Victoria Traian si a relansat lupta pentru locul intii.
Gazdele au deschis scorul inca din minutul 7 prin Baicu insa formatia din Traian a reusit sa egaleze dupa numai un sfert de ora gratie reusitei lui Micu. In partea secunda s-a jucat prudent, nici una dintre cele doua combatante nu a riscat si meciul se indrepta spre un rezultat de egalitate, numai ca in penultimul minut de joc Tractorul a punctat prin acelasi jucator care a deschis si scorul, Baicu astfel ca toate punctele au ramas la Viziru. Cu toate ca a pierdut, Victoria Traian este lidera de toamna deoarece mai are doua puncte avans fata de urmaritoarea sa, FC Steaua.
Aflata intr-un progres evident in finalul turului, Vointa Gaiseanca s-a impus cu 2-0 in partida sustinuta pe teren propriu cu Victoria Cazasu, dupa ce la pauza scorul a fost 0-0. Gazdele au marcat la patru minute de la reluare prin Bratosin, scorul final, 2-0, fiind stabilit de Urmes, care a marcat in propria poarta cu trei minute inainte de finalul partidei.
La Visani formatia patronului Huseyin Tekinalp a realizat scorul etapei in compania "lanternei" Vointa. Stelistii antrenati de Emil Cataros s-au impus cu 6-1 insa scorul ar fi putut fi unul de handbal daca oaspetii nu ar fi ratat 7-8 situatii de unu la unu cu portarul advers. Alexandru Cotiga a realizat un hat-trick, celelalte goluri ale invingatorilor fiind marcate de Iorga (min. 20, 85) si Gagu (min. 76). Golul de onoare al gazdelor a fost marcat de Naziru in minutul 51. De la oaspeti, in afara de marcatorii golurilor s-au mai remarcat portarul Marius Serbu care a reusit sa pareze si un penalty, Mihaita Olmazu, Coman si Buhai, iar de la gazde Babeanu.

Viitorul Galbenu si-a reconfirmat statutul de revelatie a turului

In afara de FC Steaua, singura formatie care a mai reusit sa plece neinvinsa din deplasare a fost revelatia turului, Viitorul Galbenu.
La Dedulesti gazdele au condus cu 2-0 si 3-1, insa meciul s-a incheiat nedecis, 3-3 deoarece oaspetii au avut un final de meci excelent si au reusit, in doar patru minute, sa restabileasca egalitatea. Pentru Victoria Dedulesti au marcat Vizireanu (min. 37), Buzea (min. 58, 78), iar pentru oaspeti Jercan (min. 66, 79) si Moldoveanu (min. 82).
Partide pe muchie de cutit s-au derulat la Ciresu si Faurei.
Avintul Ciresu s-a impus cu 4-3 in fata Viitorului Ianca insa victoria gazdelor s-a conturat abia cu doua minute inainte de finalul jocului, cind S. Butiseaca a marcat golul de trei puncte. Pentru gazde au inscris Toma (min. 5) si S. Butiseaca (min. 28, 65, 88), iar pentru echipa pregatita de Viorel Ciucasu, Iliescu (min. 37, 63) si Enache (min. 67).
Dupa acelasi scenariu s-a derulat si jocul de la Faurei. Fosta divizionara C, CS Faurei, a marcat golul victoriei prin Craciunescu abia in minutul 88. Pentru gazde au inscris Craciunescu (min. 14, 88), Barus (min. 21) si Tudorache (min. 62), iar pentru Avintul Chiscani, V. Durbaca (min. 43), I. Durbaca (min. 60) si Merloi (min. 65).
La finalul turului, lidera este Victoria Traian cu 28 de puncte urmata de FC Steaua 26 puncte si Petrolul Braila 22 puncte.

Rezultatele inregistrate in etapa a 13-a:
Victoria Dedulesti - Viitorul Galbenu 3-3
Vointa Gaiseanca - Victoria Cazasu 2-1
Vointa Visani - FC Steaua Braila 1-6
Avintul Ciresu - Viitorul Ianca 4-3
Tractorul Viziru - Victoria Traian 2-1
CS Faurei - Avintul Chiscani 4-3
Petrolul Braila a stat.

Rezultatele inregistrate in Campionatul judetean de fotbal:
Seria I
Pandurii T. Vladimirescu - Unirea Scortaru Vechi 2-1
Rompas Vadeni - Spicul Rimnicelu 10-0
Unirea Maxineni - Gloria Movila Miresii 1-1
FC Urleasca - Tricolorul Lanurile 2-1
Infratirea Gemenele - Vointa Sutesti 3-0
Unirea Gradistea - Soimii Unirea 2-0
Dunarea Tichilesti - Romgal Romanu 4-2
In seria intii lidera este Rompas Vadeni cu 30 de puncte urmata de Unirea Tricolor Scortaru Vechi 30 puncte si Dunarea Tichilesti 29 puncte.

Seria a II-a
AS Bordei Verde - Vointa Baraganu 3-3
Vointa Plopu - Avintul Mircea Voda 2-2
Steaua Perisoru - Vointa Faurei Sat 8-1
Recolta Ciocile - Luceafarul Rosiori 2-6
Stanriz Stancuta - Spicul Zavoaia 8-2
Recolta Tufesti - Comagrim Dudesti 12-0
AS Jirlau - Dacia Bertesti 3-1
Podiumul este ocupat in ordine de Vointa Plopu, 32 puncte, AS Bordei Verde 31 puncte, AS Jirlau 31 puncte.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii