Mergi la conţinutul principal

Tomberonul cu probleme din cartierul Vidin

Stau cu gunoiul în faţa ferestrelor de două zile. Asta reclamă locatarii blocului 24 de pe Str. Dudului şi cei din blocul 17 de pe Str. Galaţi. Între cele două imobile se află un tomberon din care gunoaiele dau pe dinafară. "Sunt indignată. Vor taxe şi impozite dar pentru ce? Pentru imaginea aia?! Ce mizerie! Ce gunoi!", spune Alina I., o cititoare care ne-a trimis o fotografie relevantă, despre care susţine că a fost făcută în dimineaţa zilei de vineri, 15 ianuarie. Aceasta susţine că echipele de la "Eco" SA care ar fi trebuit să golească tomberonul nu au mai trecut de cel puţin două zile pe traseu.
Sesizat de reporterii noştri despre această situaţie, directorul "Eco" SA, Alexandru Micu, s-a deplasat la faţa locului şi, după ce a văzut despre ce este vorba, a venit cu lămuriri: "E adevărat, există acest container plin, însă nu este adevărat că maşinile noastre nu au fost pe traseu. Aici este o problemă provocată de neînţelegerile dintre asociaţii. În acest punct gospodăresc existau trei containere de capacitate mare - 3,8 tone - dintre care două au fost mutate în alte locaţii. Chiar dacă a rămas doar unul pe poziţie, lumea continuă să vină aici cu deşeurile, din obişnuinţă, iar containerul se încarcă foarte repede. Maşinile noastre ies pe traseu zilnic, deci nu putem fi acuzaţi că nu ne facem treaba. Inclusiv de Crăciun şi pe 1 ianuarie am fost pe traseu", ne-a declarat directorul Micu. Acesta dă asigurări că, până luni, 18 ianuarie, va mai duce un tomberon de mare capacitate în punctul gospodăresc cu probleme din cartierul Vidin, pentru detensionarea situaţiei.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro