Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Toate sectiile sportive ale CSM-ului si-au reluat activitatea

Toate sectiile Clubului Sportiv Municipal si-au reluat activitatea, iar sportivii care sint componenti ai loturilor nationale fie au plecat deja in cantonamente, fie vor pleca in zilele urmatoare.
Atletii Ana Maria Ionita si Eduard Ghiorghiu, sportivi de mare perspectiva, cooptati in lotul olimpic de perspectiva au plecat deja in cantonament, la Bucuresti, impreuna cu profesoara Irina Roata si vor face antrenamente in Complexul "Lia Manoliu".
Alti patru reprezentanti ai sectiei de kaiac au plecat la Bascov, la lotul national de juniori, impreuna cu antrenorul emerit, Ionel Baciu.
Ceilalti sportivi cooptati in loturile nationale se pregatesc la Braila si in aceasta categorie intra reprezentantii sectiilor de atletism, box, ciclism precum si cei din Centrul olimpic de kaiac - canoe.
"Nu am primit inca bugetul pentru acest an si de aceea doar o parte dintre sportivii nostri au plecat in cantonament si la loturi. In scurt timp vor pleca si componentii lotului national de natatie, Catalin Nistor si Ana Maria Leu, pugilistul Florin Ivan, dar si patru ciclisti. Joi, 5 ianuarie, am primit si o motocicleta pentru sectia de dirt-track, de la ANS. Anul trecut am primit una pentru Toma, anul acesta este pentru Fanica Popa, iar in felul acesta rezultatele noastre la aceasta ramura sper sa fie din ce in ce mai bune.
Anul competitional pentru noi va incepe pe 17 ianuarie, odata cu primul concurs atletic si speram sa debutam cu dreptul", a declarat directoarea CSM-ului, Tinca Amza.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii