Skip to main content

Toamna in cartier - editia a VIII-a

La sfirsitul saptaminii trecute, s-a desfasurat la Casa de Cultura din cartierul Chercea, cea de-a VIII-a editie a manifestarii "Toamna in cartier". Actiunea s-a derulat pe mai multe domenii, cele mai importante fiind sportul, arta plastica si arta muzicala. La probele sportive au participat un numar mare de elevi, de la cele trei scoli din cartier, 13, 22 si 24. Astfel, probele atletice au avut loc pe terenul Scolii nr. 22, iar luptele s-au desfasurat in sala de sport a Scolii nr. 24. Pentru cei mai mici dintre artisti, la Casa de Cultura din Chercea s-a organizat un concurs de interpretare si un concurs de desene, coordonate de ing. Stefan Gonciar.
Finalul serbarilor "Toamna in cartier" a fost marcat de spectacolul jubiliar al ansamblului vocal-instrumental "Valurile Dunarii". In cei 30 de ani de activitate, ansamblul a sustinut aproape 2.000 de spectacole, a participat la festivalul european de tineret, a facut numeroase turnee in tara si in Austria, Bulgaria si Ucraina. "Valurile Dunarii" a cucerit trei premii I "Cum Laudae" in Olanda si Belgia, cu orchestra de madoline si corul mixt de tineri. S-au inregistrat si doua CD-uri, unul cu muzica religioasa si altul ce contine colinde. Simbata dupa - amiaza, sala de spectacole a rasunat de cintecele orchestrei de mandoline si ale ansamblului vocal, cintece de muzica usoara, de folclor si muzica moderna care au incintat audienta. Un moment emotionant a fost inminarea diplomelor si intilnirea dintre membrii vechi si noi, care au cintat impreuna melodii indragite de toate generatiile.
Simona Draghicescu, directorul Directiei Administratiei Pietelor, a oferit premii si daruri copiilor din ansamblu, care au participat la un concurs de desene la Gradina zoo. Darurile au constat in rechizite, blocuri de desen si carioci pentru ca cei mici sa-si poata manifesta creativitatea. Manifestarea a fost sponsorizata de Directia Judeteana de Sport, Sindicatul Invatamint Braila, Grupul de firme Elind, firma Galco si Lucian Dinu, patronul supermarketului "Universal" din cartier.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu