Mergi la conţinutul principal

Toamna în cartier

• sărbătoarea din cartierul Nedelcu Chercea a ajuns la a XVII-a ediţie

 

În perioada 8-13 noiembrie 2016, la Casa de Cultură din cartierul brăilean Nedelcu  Chercea s-a desfăşurat cea de a XVII-a ediţie a manifestărilor cultural-sportive TOAMNA ÎN CARTIER. Astfel, în cursul săptămânii trecute au avut loc întreceri pe mai multe activităţi: şah, tenis de masă, volei-fete, minifotbal-băieţi, concursuri de desene. Sâmbătă, 12 noiembrie, începând cu ora 11.00, a avut loc  spectacolul „Toamna florilor”, susţinut de ansamblul vocal-instrumental „Valurile Dunării” şi de grupul vocal al Colegiului tehnic „Edmond Nicolau” Brăila. Programul a cuprins momente emoţionante, când în discursul său, prof. Cornelia Miler a  marcat  împlinirea a o sută de ani de la primul război mondial, amintind şi contribuţia filantropului Nedelcu Chercea la acest moment istoric, iar copiii au interpretat cântece istorice, de o deosebită sensibilitate din repertoriul ansamblului. Cei mai mici membri ai formaţiei au prezentat scenete, au cântat vocal şi la instrumente şi au recitat poezii dedicate anotimpului pe care îl traversăm, iar orchestra de mandoline a încântat publicul spectator cu valsul „Valurile Dunării”, „Dans ungar”, cu melodii din folclor şi, nu în ultimul rând, cu fragmente din „Rapsodia” lui George Enescu.

În premieră pentru publicul spectator, orchestra de mandoline condusă de prof. Mugur Anghelescu, a acompaniat grupul vocal de la Colegiul tehnic „Edmond Nicolau”, invitat la această sărbătoare, programul fiind continuat cu melodii specifice zonei Brăilei în interpretarea grupului vocal şi al soliştilor instrumentişti ai ansamblului „Valurile Dunării”, la finalul întâlnirii copiii fiind răsplătiţi cu diplome şi aplauze.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro