Mergi la conţinutul principal

Toți cei 7 sportivi de la Arashi-Do au urcat pe podium la europenele de karate tradițional

• Daniel Dragomir a devenit campion european la kata individual, copii • Daria Dârnea a cucerit aurul la kumite juniori și la embu-mixt tineret cu Alexandru Stoian • Stoian și-a trecut în cont aurul și la ko-go kumite

 

România a fost prezentă la cea de-a XXXVI-a ediție a Campionatului European de karate tradițional de la Belgrad la toate categoriile de vârstă, cu cea mai mare delegație de sportivi care se antrenează la cluburi românești de ”karate tradițional”, iar numărul premiilor și medaliilor câștigate de sportivii români a fost impresionant.

Șapte karateka de la Arashi-Do Brăila, pregătiți de sensei Daniel Mihai, au reprezentat țara noastră la competiția continentală și toți au urcat pe podiumul de premiere. Ceea ce înseamnă că munca și seriozitatea de la antrenamente și-au spus cuvântul în acest concurs internațional, la care au luat startul sportivi din 20 de țări.

Daniel Dragomir a devenit campion european la kata individual, copii, iar la kumite individual a cucerit medalia de bronz.

La cadeți, Aylin Olteanu și-a trecut în cont medalia de bronz la kumite individual, performanță realizată și de Matteo Dario Mihai, la această secțiune, în întrecerea băieților.

Sportivii de la Arashi-Do Brăila au obținut rezultate remarcabile și la juniori. Daria Dârnea a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere și implicit a cucerit aurul la kumite individual și tot în această probă, Andreea Radu a devenit vicecampioană europeană. La kumite echipe, Daria Dârnea, Aylin Olteanu și Andreea Radu au cucerit medalia de bronz. Aceeași performanță a realizat și echipa de băieți formată din Matteo Dario Mihai, Ștefan Țandără, Ionuț Țandără.

Tot în concursul juniorilor Matteo Dario Mihai și Ștefan Țandără au devenit vicecampioni continentali la embu masculin.

La tineret, clubul brăilean, coordonat de sensei Daniel Mihai, a cucerit două medalii de aur, una de argint și una de bronz.

Alexandru Stoian a cucerit titlul european la ko-go kumite, a devenit vicecampion național la kumite individual și a cucerit medalia de bronz la fuku-go.

Campioni continentali la tineret au devenit Daria Dârnea și Alexandru Stoian în proba de embu mixt.

“Am participat cu 7 sportivi și toți au urcat pe podiumul de premiere, așa că sunt foarte mulțumit de rezultate și îi felicit pe medaliați pentru munca depusă. Avem o generație talentată de copii și tineri care vor reprezenta cu succes țara noastră și în concursurile care vor urma”, ne-a declarat sensei Daniel Mihai.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro