Mergi la conţinutul principal

Titularizare 2024. A fost publicată lista posturilor din Brăila

• la acest moment, la nivelul județului nostru sunt doar 61 posturi pentru titulari • lista completă o găsiți pe pe site-ul  www.titularizare.edu.ro

 

Ministerul Educației a făcut publică lista posturilor disponibile în fiecare județ pentru examenul de Titularizare 2024. Pe site-ul dedicat, titularizare.edu.ro, candidații interesați pot consulta posturile disponibile în prezent, lista urmând să fie actualizată în perioada următoare.

Pentru fiecare județ la țării, cei care vor să devină profesori sau să ocupe un loc de titulari în învățământ, lista posturilor disponibile în liceele, școlile și grădinițele din toată țara este împărțită pe trei categorii: posturi complete cu viabilitate de cel puțin 4 ani (posturi pentru titulari), posturi complete cu viabilitate sub 4 ani (posturi pentru suplinitori) și posturi incomplete.

La Brăila, la momentul actual, sunt vacante 61 posturi pentru titulari și 311 posturi pentru suplinitori.

Perioada de înscriere a candidaților pentru concursul de Titularizare va avea loc în perioada 8-17 mai 2024, iar proba scrisă se va desfășura în 17 iulie 2024.

Reamintim că titularizarea este examenul de angajare pe o perioadă nedeterminată într-o școală. Pentru a se titulariza, profesorii trebuie să obțină minimum nota 7 atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă în profilul postului. Pentru a deveni suplinitor, deci pentru angajarea pe perioadă determinată, candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la inspecție.

La examenul de Titularizare de anul trecut, în Brăila au fost scoase la concurs 69 posturi pentru angajare pe perioadă nedeterminată (posturi de titulari) și 272 posturi pentru angajare pe perioadă determinată (posturi de suplinitori). La examen au participat atunci 266 candidați, 47,47% reușind să obțină note peste 7, iar alți 37% note între 5 și 7.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro