Mergi la conţinutul principal

Titularii si suplinitorii sustin examene

Ieri a fost ultima zi in care personalul didactic si-a putut depune dosarele la secretariatul Inspectoratului Scolar Judetean pentru concursul de detasare la cerere prin concurs sau pentru concursul specific, suplinire. Examenul pentru un post in invatamint are loc la sfirsitul saptaminii, vineri, 22 august, la Scoala "Ion Creanga". Proba dureaza patru ore si se desfasoara in intervalul orar 10.00 - 14.00. La acest concurs au dreptul sa participe suplinitorii calificati care nu au participat in iulie sau cei care au obtinut note sub 5.00. Pentru detasarea la cerere, repartizarea in sedintele publice are loc pe 25 august, iar pe 26 si 27 august vor fi repartizati suplinitorii calificati.
De asemenea, la inceputul lunii septembrie, se pregatesc sa treaca prin focurile examenului suplinitorii necalificati. Pe 2 - 3 septembrie, la ISJ au loc inscrierile. Testarea suplinitorilor fara studii corespunzatoare postului are loc pe 8 si 9 septembrie si consta intr-o proba scrisa si un interviu. Repartizarea in sedintele publice se va realiza pe 11-12 septembrie.
In aceeasi perioada, 2 - 3 septembrie, are loc si depunerea cererilor de repartizare in anul scolar 2008 - 2009, in sistemul de plata cu ora/cumul a profesorilor pensionari.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu