Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tirgul "Braintex", la prima intilnire cu publicul

Sute de braileni au fost prezenti ieri la deschiderea primei editii a tirgului "Braintex" eveniment expozitional organizat de catre "Romexpo" in parteneriat cu Camera de Comert Industrie si Agricultura (CCIA) Braila si care se deruleaza in perioada 22 - 25 martie. Atractia a fost anuntul expozantilor si al organizatorilor ca majoritatea produselor expuse vor fi oferite spre vinzare la preturi de producator. Aproape 50 de firme din 18 orase, inclusiv Braila, producatori si importatori, comercianti de tesaturi, confectii textile pentru adulti si copii, confectii din piele si blana, tricotaje, incaltaminte, marochinarie, accesorii pentru confectii s-au reunit la aceasta prima editie a "Braintex". La deschiderea oficiala alaturi de organizatori au fost prezenti si reprezentantii autoritatilor locale care in alocutiunile rostite au subliniat importanta organizarii, dar mai ales a continuarii ca traditie a acestui tirg. "Decizia organizarii acestei manifestari a fost luata anul trecut in urma unei discutii purtata cu conducerea Camerei de Comert Industrie si Agricultura din Braila care si-a manifestat disponibilitatea pentru un astfel de eveniment expozitional. Am parcurs lista expozantilor si am observat ca participa la eveniment 6 firme locale, lucru imbucurator pentru noi si in avantajul lor. Daca sint prea putine? In mod cert nu, iar explicatia este simpla: principalii jucatori pe piata de profil au deja deschise aici magazine de prezentare si desfacere, iar acestia incearca sa se faca cunoscuti in alte judete. Ei vin totusi la acest eveniment ca vizitatori pentru a se confrunta cu expozantii, dar de cele mai multe ori pentru a vedea in ce mod se pot completa si realiza colaborari prin intilniri de afaceri. In mod cert acest tirg va cunoaste o dezvoltare si chiar am discutat cu autoritatile locale si am ridicat aceasta problema a spatiului pentru ca acum intreg spatiul oferit de locatia aleasa este ocupat", a declarat George Cojocaru, presedinte-director general al "Romexpo", adaugind ca pentru editiile viitoare va fi nevoie de ridicarea stachetei prin dezvoltarea paletei de servicii oferite expozantilor si nu in ultimul rind cooptarea ca expozanti a unor firme care sa prezinte propriile colectii, marci si branduri. "Nu a fost ales intimplator acest domeniu pentru organizarea tirgului "Braintex" pentru ca dorim sa acordam un sprijin companiilor care au de suferit din cauza ca se muta lohn-ul spre alte tari", a explicat la rindul sau Ion Chiriacescu, directorul executiv al CCIA Braila.
Potrivit datelor prezentate de catre organizatori la aceasta prima editie participa ca expozanti 6 firme din Braila: "Arpel" SRL in domeniu marochinarie, "Binemitrade" SRL - tricotaje bumbac pentru adulti si copii, "Deira" SRL - dresuri, "Milion Trade" - tricotaje, confectii din piele si blana, incaltaminte si marochinarie, "Aloris" si "Neo" - camasi barbati si bluze dama.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii