Mergi la conţinutul principal

Tinerii care au tâlhărit un bărbat luat la ocazie n-au scăpat de arest, deşi ar fi vrut să fie liberi

Judecătoria Făurei a prelungit măsura arestului preventiv, faţă de inculpaţii Costea Adrian, Ibriş Florin şi Caraivan Valentin • aceştia au formulat contestaţie şi au trăit cu speranţa că vor scăpa, însă, zilele trecute, Tribunalul Brăila le-a dat vestea proastă că rămân la arest în decembrie, tinerii au luat un bărbat cu maşina apoi l-au agresat şi i-au furat banii

 

Tâlharii din Făurei care au luat un bărbat la ocazie şi apoi i-au furat banii, prin violenţă, mai stau o lună la arest. Judecătoria Făurei a prelungit măsura arestului preventiv faţă de inculpaţii Costea Adrian, Ibriş Florin şi Caraivan Valentin, iar aceştia au formulat contestaţie. După Anul Nou, mai exact în data de 3 ianuarie, inculpaţii au primit verdictul final de la Tribunalul Brăila. S-a decis ca indivizii să rămână în spatele gratiilor. “Respinge ca nefondate contestaţiile formulate de contestatorii – inculpaţi Costea Adrian, Ibriş Florin şi Caraivan Valentin împotriva încheierii din camera de consiliu de la data de 28.12.2017 pronunţată de Judecătorul de cameră preliminară de la Judecătoria Făurei. Menţine încheierea contestată. Definitivă”, este soluţia pronunţată de instanţa superioară.

Tâlhăria a fost comisă în seara de 3 decembrie, în jurul orei 23.00. În urma unei înţelegeri prealabile, cei trei tineri care au ajuns la arest plus un al patrulea, cercetat în libertate, cu vârste cuprinse între 16 şi 28 de ani, din Făurei, în timp ce se deplasau cu un autoturism pe DJ 211, între localităţile Dudescu şi Dudeşti, l-au agresionat şi ameninţat pe un pasager de 39 de ani, din Dudeşti. Tâlharii l-au luat pe acesta din Făurei, în scopul de a-l transporta, contra unei sume de bani, în localitatea de domiciliu. Ulterior, aceştia au oprit autoturismul pe marginea drumului şi i-au sustras bărbatului suma de 300 lei şi un telefon mobil, pe care acesta le avea asupra sa. În ziua de 4 decembrie, trei dintre tineri au fost reţinuţi de poliţişti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, apoi duşi în faţa instanţei, care a dispus arestarea. Al patrulea suspect a fost prins ulterior. Gaşca de tâlhari a fost formată din Ibriş Florin, 18 ani, Caraivan Valentin, 28 de ani,  Adrian Costea şi Dănuţ Ştefan, fiecare în vârstă de 16 ani. Ei sunt acuzaţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată şi complicitate la infracţiunea de tâlhărie calificată.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro