Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tineri detinuti din Penitenciarul de la Tichilesti, spectatori la handbal

Simbata, 18 martie, 14 minori si tineri de la Penitenciarul de Minori si Tineri Tichilesti au asistat la meciul de handbal feminin, care s-a
desfasurat la Sala Polivalenta intre echipele HC Dunarea si CSM Sibiu.
Ideea originala, lansata de instructorul pentru educatie si resocializare Titi Mircea, a avut un puternic impact asupra celor 14 copii, mai ales ca nici unul dintre ei nu mai asistase vreodata la un meci de handbal. Astfel, minorii si tinerii care au fost recompensati, in acest mod, pentru buna purtare, s-au bucurat din plin atit de spectacolul oferit de jucatoare, cit si de prestatia majoretelor.
Copiii au constituit o adevarata galerie, care a sustinut insa, ambele echipe. "Ne bucuram sa constatam ca aceasta actiune a avut rezultatul scontat. Baietii au descoperit, astazi, ca timpul liber poate fi petrecut si in alt mod decit cum erau ei obisnuiti" a declarat seful Biroului Reintegrare si Socializare, psiholog Sita Popa. De asemenea, conducerea Penitenciarului preconizeaza sa mai organizeze actiuni de acest tip.
"M-a impresionat in mod placut galeria, care e un bun exemplu pentru un tinar care intra pentru prima data intr-o astfel de sala. Am considerat ca, decit sa le spunem de o suta de ori ce trebuie sa faca si cum trebuie sa se comporte in societate, mai bine le aratam o data, practic" a relatat instructorul de educatie, Titi Mircea, care a adaugat ca tocmai comportamentul civilizat al galeriei l-a determinat sa ii aduca pe tineri la un meci de handbal.
Tinerii au avut ocazia sa vada ca si pe terenul de sport se respecta anumite reguli, ca peste tot, de altfel, iar in tribune se respecta regulile de conduita.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii