Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tineri cu pistoale in discoteca

Doi tineri braileni, de 18 si respectiv 23 de ani, care venisera cu armele la discoteca din Chiscani au fost depistati de politistii braileni si sanctionati contraventional. Andre Bogdan T. si Marius B. au picat in plasa oamenilor legii, in ziua de 15 decembrie, cind lucratori din cadrul Biroului de Politie Rurala si posturilor de politie arondate, in colaborare cu jandarmii, au actionat in discotecile organizate in localitatile Vadeni, Romanu, Gemenele, Chiscani, Tichilesti si Gropeni, cu scopul prevenirii si combaterii faptelor comise cu violenta. Pe timpul actiunii au fost legitimate si perchezitionate corporal sumar 75 persoane, dispersate 4 grupuri de tineri, verificate 6 unitati cu profil cafe-bar si controlate in trafic 12 autovehicule.
"La discoteca din comuna Chiscani au fost depistati numitii T.Andre Bogdan (18 ani), din municipiul Braila, care avea asupra sa un pistol cu gaz si bile de cauciuc, marca Walther, model A99T, calibrul 10x22T, prevazut cu incarcator in care se aflau 11 cartuse, si B.Marius (23 de ani), din Braila, cara detinea un pistol cu gaze si bile de cauciuc, marca Mauser, model 90T, calibrul 10x22T, prevazut cu incarcator in care se aflau 7 cartuse", a precizat purtatorul de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului, subinspector Jenel Sogor.
Cei doi au fost amendati pentru nerespectarea prevederilor privind regimul armelor si munitiilor. Ambele pistoale si munitia aferenta, detinute legal de acestia, au fost ridicate in vederea cercetarilor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii