Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tinca Amza: "Se va renunta la toti sportivii seniori care nu au confirmat pina acum"

Dupa directorii DSJ, pentru instruire, la Complexul Olimpic Sidney 2000 de la Izvorani au fost invitati conducatorii CSM-urilor. Au fost prezenti, de asemenea, reprezentantii Agentiei Nationale pentru Sport (ANS), Comitetului Olimpic Sportiv Roman (COSR) si Agentiei Nationale Anti Doping (ANAD).
Invitata la aceasta adunare oficiala, Tinca Amza, directoarea CSM-ului brailean, considera ca daca se vor respecta, intocmai, masurile propuse cu aceasta ocazie, pot revigora toate disciplinele la care Romania a avut rezultate foarte bune pe plan international: "Tendinta este aceea de a se renunta la toti sportivii seniori care nu au confirmat pina acum si ale caror rezultate sint departe de baremurile internationale si sa ne ocupam in mod deosebit de cei de perspectiva. Sa facem toate eforturile ca in 2012 sportul romanesc sa revina ceea ce a fost".
Singura disciplina care, in opinia sursei citate, se mentine la un nivel ridicat din punct de vedere al performantelor, la Braila este cea de kaiac canoe.
"Intr-o pauza am facut o plimbare pina la baza nautica si mi-a crescut inima cind am auzit ca opt dintre cei care se antrenau in acel moment proveneau de la Braila. I-am revazut pe Vasile Stefan, Florin Mironcic, Paul Podgoreanu, Ionut Stoian, Aurelian Ionescu si pe Adrian Constandinov, sportivi care s-au format la CSM-ul brailean. Daca ii mai adaugam pe cei sase de la lotul national de juniori I de la Bascov, precum si cei care abia acum se inscriu pe acest traseu al performantei la lotul de juniori II de la Braila, facem un tablou complet al valorilor pe care le-a creat sectia de kaiac canoe de la noi. Ne mindrim cu acesti copii care sint ambasadorii Romaniei, dar si ai orasului nostru, pe toate continentele unde concureaza" a mai tinut sa precizeze Tinca Amza.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii