Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tinca Amza, directoarea CSM-ului i-a premiat pe medaliatii de la nationalele de copii

La fel ca si la editia precedenta, Tinca Amza, directoarea Clubului Sportiv Municipal, i-a premiat cu bani pe toti inotatorii care au luat medalii, oferind in plus stimulente pentru cei patru sportivi care au obtinut cele mai bune performante.
"Rezultatele sint foarte bune. Nu s-au stabilit recorduri nationale, insa sint multumita ca toti copiii nominalizati la medalii si-au imbunatatit timpii. Consider ca mi-am facut datoria fata de inotul brailean, a carui traditie iata ca se mentine", a declarat Tinca Amza.
Copiii au incheiat competitiile nationale din acest an, nu insa si juniorii II, care de astazi vor concura pentru medalii la Campionatele Nationale de Natatie de la Bucuresti. Toti inotatorii braileni au dubla legitimare LPS-CSM insa competitia din capitala este sustinuta numai de Clubul Sportiv Municipal. "Sper sa faca o figura frumoasa. Sint copii in care am investit mult si care trebuie sa asigure generatia care ne va reprezenta cit de curind in competitiile juniorilor I. Cinci dintre ei, cei mai valorosi, vor fi cooptati in cadrul Centrului Olimpic de la Braila", a mai adaugat T. Amza.
In continuare va prezentam lotul brailean care participa la nationalele de juniori II: Alexandru Nastasescu, Dragos Chirila, Razvan Pavel, Victor Teodoru, Alexandru Iordache, Alin Artimon, Ionut Stoian, Bogdan Popa, Stefania Ion, Silvia Zaharia, Ana Banica. Inotatorii sint insotiti de profesorii Gabriela Stoicescu Clinciu si Valeriu Stoicescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii