Mergi la conţinutul principal

Tinar orfan dat afara de proprietar

Stefan Ionel Draghici s-a adresat redactiei noastre deoarece a fost dat afara de proprietarul lui. Tinarul de 24 de ani spune ca a platit proprietarului din str. Ioan Slavici nr. 12, chiria pe o luna, dar nu a stat in locuinta decit o saptamina. "Am 24 de ani si m-am hotarit sa
ma stabilesc in Braila. Am locuit in Centrul de Plasament nr. 10 pina la 20 de ani. Dupa aceea m-am dus la Piatra Neamt si am muncit la manastirea Pingarati 3 ani. Era bine ca aveam cazare si mincare, dar nu reuseam sa string bani. Asa m-am decis sa vin in Braila. Mi-am gasit gazda in str. Ioan Slavici nr. 12. Apoi, mi-am gasit de lucru la Concas. Vreau sa spun ca i-am dat banii proprietarului meu, lui nea Iepuras, inainte, din economiile mele. Aveam o camaruta cu fotoliu pat, masa pe care mincam fiind afara. Am fost bucuros cind mi-am gasit de lucru ca dulgher. Mi-au cerut analizele si diferite acte la serviciu ca sa imi incheie contract de munca. Cu chiria e greu acum ca dorm la serviciu", ne-a declarat Stefan Draghici. El ar dori ca fostul proprietar sa-i dea banii inapoi pentru perioada in care nu a locuit acolo, dar si un alt loc unde sa poata sta cu chirie. Cu toate ca am incercat sa luam legatura si cu proprietarul locuintei din str. Ioan Slavici nr. 12, acesta nu a fost de gasit in cursul zilei. Cine ii poate oferi un sprijin lui Stefan Draghici in ceea ce priveste inchirierea unei camere poate suna la nr. 0742/791810. Tinarul orfan ne-a mai spus ca si-a depus dosarul la Primarie pentru a obtine locuinta, dar ca rezolvarea este o problema de durata.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu