Mergi la conţinutul principal

Timp de 14 ore, se oprește apa în cartierul Chercea și în nouă localități din județ

• luni, 2 octombrie, între orele 8.00 și 22.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile pentru executarea unor lucrări pe Șoseaua Baldovinești • vor fi afectați de oprirea apei utilizatorii casnici, agenții economici și instituțiile publice din cartierele Nedelcu P. Chercea și Minerva, precum și brăilenii din localitățile Cazasu, Tudor Vladimirescu, Scorțaru Vechi, Comăneasca, Siliștea, Mărtăcești, Muchea, Baldovinești și Pietroiu

 

Două cartiere ale Brăilei și nouă localități situate în vecinătatea municipiului rămân, luni, fără apă potabilă, timp de mai multe ore, din pricina unor lucrări de reabilitare a rețelei.

Astfel, Compania de Utilități Publice (CUP) „Dunărea” Brăila anunță, printr-un comunicat, că va întrerupe furnizarea apei potabile în ziua de luni, 2 octombrie 2023, între orele 8.00 - 22.00, pentru executarea unor lucrări de reabilitare a rețelelor de apă potabilă situate pe Șoseaua Baldovinești.

În aceste împrejurări, vor fi afectați de oprirea furnizării apei potabile utilizatorii casnici, agenții economici și instituțiile publice din cartierul Nedelcu P. Chercea și din cartierul Minerva, din municipiul Brăila. De asemenea, lucrările de pe Șoseaua Baldovinești îi vor lăsa fără apă potabilă pe brăilenii din localitățile Cazasu, Tudor Vladimirescu, Scorțaru Vechi, Comăneasca, Siliștea, Mărtăcești, Muchea, Baldovinești și Pietroiu.

„Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, se mai precizează în comunicatul CUP „Dunărea” Brăila.

Compania îi atenționează, totodată, pe brăileni că, la reluarea alimentării cu apă potabilă, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandarea este ca „să se folosească apa doar în scopuri menajere, pentru scurt timp, până la limpezirea ei”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro