Mergi la conţinutul principal

Tilea i-a dat o bila neagra Compartimentului "Urbanism" din Primarie

Compartimentul de Urbanism din Primarie face mult prea multe documente "pe genunchi". Este declaratia viceprimarului Lucian Tilea, care a revenit asupra unei declaratii facute recent, in care acuza faptul ca aproximativ 85% dintre documentele ce-i vin la semnat sint incomplete sau prost facute si le trimite inapoi, pentru a fi revazute. Intrebat fiind, la modul concret, care sint compartimentele care i-au trimis, pe perioada cit i-a tinut locul primarului, documente facute "pe genunchi", Tilea a explicat: "Urbanismul este compartimentul cu care am cele mai mari probleme. Ei au fost cei mai chinuiti de mine, in aceasta perioada, in care primarul a fost in concediu, iar eu i-am tinut locul. Eu sint mai tipicar, verific tot ce semnez, nu-mi pun semnatura, cum se spune, "ca primarul", si de fiecare data cind am avut neclaritati, am cerut lamuriri, am trimis dosarele inapoi, pentru a fi completate. Indiferent pe cine supar, ma documentez, intreb si la alte compartimente, ca sa fiu sigur ca totul este legal, pentru ca, daca semnez, raspund din punct de vedere legal. Intreb la Urbanism, la DSP, la politie, daca este cazul, dar imi fac temele".
Viceprimarul admite ca, uneori, a primit documentele pe care le-a tinut zile intregi pe birou, si nici nu le-a semnat, nici nu le-a returnat, pentru a fi completate. Tilea a explicat: "S-a intimplat si asa ceva. Eu am avut in aceste zile kg intregi de documente pe birou. Unele dintre ele, la care aveam nelamuriri, le-am tinut mai mult, pentru ca a trebuit sa ma interesez in mai multe parti despre acea chestiune, pentru a o clarifica. De aceea, au stat unele dosare mai mult, pe biroul meu, am facut toate verificarile necesare. Desi nu mi se pare normal sa fac eu munca celui care a semnat documentul, respectiv a sefului de compartiment".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro