Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Ticu Valutistu", prins cu arme albe asupra sa

Vineri, "Ticu Valutistu", fiul acestuia si alte cinci persoane s-au ales cu dosare penale dupa ce oamenii legii i-au depistat in centrul vechi al orasului, avind asupra lor mai multe arme albe. Ei au intrat in vizorul politistilor din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si a luptatorilor de la Detasamentul pentru Interventie Rapida aproape de miezul noptii, dupa ce acestia au observat in Piata Traian mai multe persoane suspecte, constituite in grup, care se aflau linga doua autoturisme, marcile "Volkswagen Polo" si "Skoda Superb".
Trecind la legitimarea lor, politistii au stabilit ca grupul era format din Vasile P. (43 de ani), zis "Ticu Valutistu", fiul acestuia, George P. (19 ani), Costel P. (27 de ani), Costica C. (28 de ani), Robert Mihaita P. (29 de ani), Razvan Madalin S. (28 de ani) si Marius Catalin B. (22 de ani), toti din Braila. Ulterior, oamenii legii au controlat si cele doua autoturisme, in care au gasit arme albe si aparatura electronica. In autoturismul "Volkswagen Polo", proprietatea lui Costica C., au fost gasite 7 cutite, de diferite dimensiuni, iar in portbagaj, un aparat video "Pioneer" si o statie de amplificare "Sony", provenienta acestora urmind a se stabili ulterior. De asemenea, in masina lui "Ticu Valutistu" a fost gasit un cutit tip pumnal si doua lopeti militare de infanterie rabatabile. "Bunurile au fost ridicate in vederea cercetarilor, iar persoanele depistate au fost conduse la sediul Politiei Municipiului, pentru verificari. In cauza s-a intocmit dosar penal, conform Legii 61/1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice", ne-a precizat subinspector Jenel Sogor, purtator de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii