Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tentativa de tilharie, pentru un laptop "Toshiba"

Procurorul brailean Laurentiu Valea, de la Parchetul de pe linga Tribunalul Braila, a dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a invinuitului Alex Gabriel G., in virsta de 20 de ani, din cartierul Hipodrom, pentru comiterea infractiunii de tentativa la tilharie (art. 20 - 211 Cod Penal). In luna ianuarie a. c., Alex l-a atras intr-o cursa pe amicul sau Alexandru A., ca sa-i sustraga laptopul marca "Toshiba". Agresorul le-a spus anchetatorilor ca a facut acest lucru pentru ca avea nevoie de bani, el urmind sa plece in strainatate.
Astfel, in seara zilei de 23 ianuarie 2006, inculpatul s-a deplasat la domiciliul lui Alexandru, chipurile, ca sa-l invite la o "petrecere", cheful urmind sa aiba loc la A7, de pe strada Pietatii. El i-a spus victimei sa-si ia cu sine si laptopul. Increzator, tinarul "a muscat momeala", luind nu numai laptopul, ci si un aparat de preparat vata de zahar.
La ora 22.30, cei doi au ajuns in scara blocului A7 (inculpatul locuieste la A9), din cartierul Hipodrom. Imediat ce au urcat la etajul 3, precizeaza reprezentantul acuzarii, observind ca nu se afla nimeni prin preajma, Alex a inceput sa-si loveasca amicul, incercind sa-i smulga laptopul din mina. Desi a incasat mai multi pumni, Alexandru a reusit sa scape din miinile agresorului, fugind pe scari. El a lasat in urma aparatul de preparat vata de zahar, dar nu a dat drumul laptopului. Auzind zgomote pe scara, inculpatul a dat bir cu fugitii, fiind ulterior identificat si pus sub acuzatie. Partea vatamata solicita 40 de milioane de lei despagubiri intrucit, in timpul altercatiei, sistemul de inchidere a laptopului a fost distrus, de catre autorul agresiunii.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii