Mergi la conţinutul principal

Tendinţe pentru 2024 în materie de nunți

Tendințele de petrecere se schimbă de la un an la altul și pentru tinerii care își doresc să aibă parte de o nuntă modernă, care impresionează și atrage, bifarea tuturor noilor trenduri devine obiectiv principal. De la muzică, la nuanțe, vestimentație, meniuri, decoruri sau aranjamente, toate acestea trebuie să corespundă unor direcții general acceptate ca fiind în trend pentru 2024. Descoperă ofertele Music Band de formatii de muzica pentru nunta și bifează toate tendințele pe anul acesta!

 

Ce tip de nuntă preferă mirii în anul 2024?

Mirii devin tot mai dornici să experimenteze, să îmbine tradiția cu modernul și să organizeze o petrecere unică, deosebită, care să-i reprezinte și să ofere tuturor invitaților șansa să se simtă bine. Drept urmare, 2024 se preconizează a fi un an al contrastelor în ceea ce privește nunțile. Nicio petrecere nu va semăna cu o alta și fiecare detaliu va fi personalizat după cerințe bine puse la punct. Digitalul își face din ce în ce mai mult loc, atât în etapa de organizare, de la invitații, la mărturii, cât și în toiul petrecerii, unde apar din ce în ce mai multe colțuri și aparate de fotografiat sau alte activități tehnologizate. Mirii preferă din ce în ce mai mult simplitatea și eleganța unei nunți, unde buna dispoziție este mai importantă decât orice decor.

Un aspect esențial de care trebuie să mai ții cont atunci când îți organizezi acest eveniment este reprezentat de zilele cand nu se fac nunti in 2024. Din punct de vedere bisericesc există câteva zile în următorul an în care preotul va ezita să realizeze cununia și este important să le cunoști dinainte pentru a nu avea surprize neplăcute mai târziu. Zilele de miercuri și vineri, precum și cele din postul Paștelui sau al Crăciunului sunt de evitat în momentul în care stabilești data nunții.

 

Care sunt tendințele muzicale pentru nunta în 2024?

Dacă până acum câțiva ani muzica populară și de petrecere domina ringurile de dans la nunți, astăzi se preferă câte puțin din toate și mirii sunt în căutarea unor formații de nuntă al căror repertoriu să fie suficient de variat încât să satisfacă preferințele tuturor invitaților. Asta înseamnă că un program de nuntă în 2023 va include atât muzică de actualitate, melodii consacrate, muzică populară, dar și rock, jazz sau alte stiluri mai nișate.

Pe site-ul Music Band vei găsi diverse trupe pentru nuntă dintre care să o alegi pe cea care se pliază întocmai gusturilor tale. Pentru a te asigura că iei decizia corectă, poți solicita un program înregistrat video pe care să îl analizezi în detaliu, de la modul în care sună formația de nuntă și până la prezența scenică și atracția publicului față de aceștia. Dacă negociezi oferta cu cel puțin șase luni înainte de eveniment, poți influența repertoriul și să adaugi piesele preferate în momentele cheie ale acestei zile importante.

 

Ce culori se poartă la nunțile din 2024? 

Și din punct de vedere cromatic trendurile sunt cel puțin neașteptate în 2024. Dacă în 2023, decorul minimalist și nuanțele neutre au fost la mare căutare, noul an vine cu mai multă inspirație din natură și culori precum verdele sau portocaliul vor fi prezente în toate elementele de decor interior, în buchetul miresei sau variații de nuanțe se vor regăsi și în ținutele mirilor sau ale invitaților.

Trendurile se schimbă destul de repede, însă, dacă îți dorești ca totul să fie pus la punct în ziua cea mare, începe organizarea din timp și negociază ofertele în detaliu, atât pentru sală, cât și pentru meniu, decorațiuni și bandul de nuntă, în așa fel încât tot evenimentul să fie la superlativ!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro