Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tarii, cit mai multe serbari timpenesti

Treaba asta cu PSD-ul iesit in raspar pe cimpiile patriei pentru a face o serbare cimpeneasca la multime nu este noua. Cu toate astea, lumea inca se mai intreaba de ce PSD face lucrul asta. Deci e simplu, tovarasi. Electoratul PSD, fiind unul eminamente proletar si nostalgic dupa vremurile in care partidul avea grija de toata lumea, este mare amator de paranghelii la care vii cu mina-n slip si pleci cu aceeasi mina tinindu-te de stomac, ca-ti atirna peste cureaua de la pantalon. In ast timp, baietii care voteaza cu dreapta ies si ei la gratare de 1 Mai, dar o fac pe banii lor. Caci asta inseamna liberalismul: ce-i al meu este al meu, ce-i al tau, e tot al meu. In aceste conditii, lumea de dreapta nu are nevoie sa intinda mina la miloaga PSD-ului sau cum s-o mai numi el.
Acum, ca am lamurit si aceasta dilema milenara, sa trecem la ultimul 1 Mai care, dupa cum ati vazut si la televizor, s-a desfasurat in Bucuresti. A mai fost o etapa si in Ploiesti, acolo unde a fost surghiunit Ion Iliescu, dar de acolo nu avem multe amanunte a va da. Ba nu, ar fi ceva: l-am vazut pe Iliescu Ion cu sapca pe cap. Era o sapca dintr-aia capitalista, cum poarta alde Eminem prin America. Parerea mea este ca Bunicuta a gresit. Mult mai bine ii sadea cu basca de activist de partid. Dar cum eu nu sint vreun designer vestimentar de top, am sa ma opresc aici. Mai bine ma mut pe iarba verde de la Bucuresti, acolo unde alde Geoana, Vanghelie si altii s-au dat in barci cu tinerele pesediste, cu baietii din Ferentari, cu mosii betivi si cu babele senile. I-am vazut pe toti fericiti, de parca tocmai se anuntase la aparat ca PSD are 57% in sondaje. Cel mai mult mi-a placut faza cind, inainte de a fi invitati sa serveasca fix 4 mici si-o bere, oamenilor li s-a ordonat pe un ton amical sa doneze niste bani pentru sinistratii inundatiilor. Tipic pentru PSD. Se da partid de stinga, adica tine cu aia care nu au, dar da de baut & mincat pe banii oamenilor. Fraierii se bucura ca au facut matul ghioaga pe gratis, cind, de fapt, amarastenii au platit si pentru sinistratii de Geoana si Vanghelie.
Nu pot sa-mi explic insa de ce nu i-am vazut linga Geoana & Vanghelie si pe Adrian Nastase si Dan Ioan Popescu. Nu vad ce deserviciu ar fi adus ei partidului daca infulecau un mic si se faceau ca beau o bere la halba de unica folosinta? Domn'e, deci isi aduceau si ei aminte de vremurile cind erau tovarasi, tineri studenti studiosi si imparteau un cartof fiert cu ceilalti patru colegi de camera din camin. Vestea buna pentru Geoana este ca si la anul va fi un 1 Mai, ca Nastase si DIP vor scapa de DNA, ca isi vor relua locurile in fata de la partid si ca el le va pune iarasi interdictie la gratare cu muncitorimea votanta.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii