Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tariceanu le-a cerut reprezentantilor PNL sa nu se lase antrenati in dispute

Presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu a afirmat, luni, dupa sedinta Comitetului Executiv (CEx) al partidului, ca le-a cerut colegilor sa nu se lase antrenati in dispute care genereaza certuri la nivelul organizatiilor judetene.
"Le-am cerut sa nu se lase antrenati in dispute care duc la tensiuni sau la certuri la nivelul organizatiilor judetene. Mi se pare o mare greseala. Cred ca trebuie ambele partide sa inteleaga un lucru, ca respectarea protocolului de functionare al Aliantei este elementul care ne va putea ajuta sa ducem mandatul politic pe care-l avem la bun sfirsit", a declarat Tariceanu.
El a mai spus ca mesajul dat membrilor CEx este acela ca se bazeaza, pentru buna guvernare, pe functionarea "corecta si eficienta" a Aliantei. Tariceanu s-a declarat totodata convins ca si partenerii de la PD gindesc la fel si a subliniat ca mandatul primit de la cetateni este unul de patru ani. "Avem interesul sa mentinem stabilitatea politica, sa facem ca Alianta si Coalitia sa functioneze corect pentru a ne duce la bun sfirsit mandatul pe care l-am primit", a continuat el. Liderul liberal a mentionat ca orice incalcare a angajamentelor nu poate sa contribuie la corecta functionare a Aliantei si submineaza increderea reciproca.
Intrebat daca s-a discutat la reuniunea CEx despre propunerea lui Teodor Atanasiu privind ruperea protocolului Aliantei, Tariceanu a aratat ca in sedinta a ridicat el aceasta problema. "Am spus foarte clar ca nu aceasta este modalitatea de rezolvare a conflictelor din Alianta. Cred ca in judetele in care exista o incalcare a protocolului, asa cum se intimpla si la Alba, de catre PD, trebuie discutata aceasta chestiune in structurile Aliantei si rezolvata problema", a mentionat el, opinind ca problema nu se rezolva rupind Alianta si ca ceea ce trebuie facut este sa se impuna partenerilor de la PD sa-si respecte angajamentele si protocolul Aliantei.
Pe de alta parte, Tariceanu a precizat ca i-a informat pe membrii CEx despre discutiile pe care le-a avut saptamina trecuta cu reprezentantii PD in cadrul Aliantei, unde s-a convenit asupra unui nou mod de functionare a CNC al Aliantei.
Potrivit liderului liberal, vor avea loc intilniri saptaminale la nivelul conducerii celor doua partide "intr-o formula trei plus trei" si de doua ori pe luna vor avea loc reuniuni mai largite, de cite cinci persoane.
"Incercam sa reducem numarul participantilor pentru ca discutiile sa se focalizeze pe subiectele importante", a mentionat el.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii