Mergi la conţinutul principal

Tare antipatic mai este pesedistul Ionel Avram

Absolut fără nici o legătură cu cele expuse mai sus, consilierul judeţean PSD Ionel Avram se remarcă de câţiva ani buni în spaţiul public prin faptul că stă bine pe pubela politicii. Avram lasă impresia că a muncit mult pentru a deveni un personaj antipatic. Ştiu, e un nonsens să spui că Avram a muncit la ceva (nu contează la ce anume), dar din exterior aşa pare, că el s-a străduit mult ca să devină un personaj insuportabil. Arătaţi-mi şi mie doi alegători întregi la minte care ar aproba comportamentul şi parcursul sinuos al consilierului judeţean Ionel Avram.
Poate că lui Avram i s-ar fi putut ierta la un moment dat faptul că a acceptat să fie sluga lui Bunea Stancu, la Concivia SA. Asta e, cu toţii mai greşim în viaţă, important este să nu insistăm în prostie. Însă ceea ce nu poate fi cauţionat în cazul consilierului Avram este încercarea penibilă de a perpetua regimul Bunea Stancu şi atunci când dictatorul era arestat (fie şi la domiciliu). Avram s-a străduit din toate puterile să ajungă interimar al CJ Brăila, căci doar aşa putea baronul Bunea Stancu să aibă în continuare control asupra legislativului judeţean. E adevărat că şi liberalul Ovidiu Nechita devenise penibil în demersul său de a-şi asigura fotoliul de tartor la CJ Brăila, însă Avram îl surclasase net. În cele din urmă, nici Avram, nici Nechita nu au reuşit să stea lângă ciolan, fapt care, recunosc, mi-a provocat o oareşce satisfacţie lăuntrică.
Avram a devenit însă cu adevărat antipatic abia zilele trecute, când colegii de la Obiectiv au dezvăluit că el a fost uns director plin la ADI ECO Dunărea. Numirea, evident, s-a făcut pe linie de partid, căci PSD este un partid tare grijuliu, însă nu cu cei care îi acordă votul, ci cu activiştii cu veleităţi de pupincurişti. Spuneţi şi voi, ce anume îl recomandă pe Ionel Avram pentru a ocupa o înaltă funcţie în administraţia publică locală, în afară de prietenia cu noii dulăi pripăşiţi la stâna PSD Brăila? Şi ca să vă mai dau o veste proastă, cu siguranţă vă veţi întâlni cu Ionel Avram pe buletinul de vot, la alegerile locale din 2016. Aş putea pune pariu că el se va regăsi pe lista PSD pentru alegerile locale (la judeţ sau la muncipiu) şi chiar dacă voi nu îl veţi vota, el tot va ajunge consilier pe banii voştri, pentru că, ghici ce?, se va afla pe o poziţie extrem de eligibilă.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro