Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A tamponat un autoturism, pentru ca circula cu farurile stinse

Implicat intr-un eveniment rutier petrecut in iulie a. c., linga popasul "Mos Anghel", Ionel Neniu, de 45 de ani, din Baldovinesti, comuna Vadeni, judetul Braila, a fost trimis in judecata, pentru ca a fost gasit cu 1,90 grame la mie alcool in singe. Din pricina betiei, Neniu a condus autoturismul cu farurile stinse, desi era noapte tirziu, tamponind un Opel care circula regulamentar din sens opus.
Accidentul rutier s-a petrecut in seara zilei de 31 iulie 2005, catre ora 22.00. La ora 22.20, Politia Municipiului a fost sesizata in legatura cu respectiva tamponare. Cind au sosit la fata locului, oamenii legii au descoperit pe DE 87 (in localitatea Baldovinesti) Opelul AG-33-GAD, precum si Dacia BR-02-TOE, la volanul careia se afla invinuitul Ionel Neniu. Neniu, din pricina caruia se produsese accidentul, mirosea puternic a alcool, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta, in vederea stabilirii alcoolemiei. La ora 23.00, el avea 1,90 grame la mie alcool in singe, astfel ca i s-a intocmit dosar de urmarire penala.
Audiat in legatura cu cele intimplate, invinuitul a declarat ca, in seara cu pricina, a consumat un litru de bere, dupa care a urcat la volan, fara sa-si dea seama ca circula cu farurile stinse. La un moment dat, el s-a tamponat frontal cu Opelul AG-33-GAD, condus regulamentar din sens opus.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii