Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A tamponat un autoturism, pentru ca circula cu farurile stinse

Implicat intr-un eveniment rutier petrecut in iulie a. c., linga popasul "Mos Anghel", Ionel Neniu, de 45 de ani, din Baldovinesti, comuna Vadeni, judetul Braila, a fost trimis in judecata, pentru ca a fost gasit cu 1,90 grame la mie alcool in singe. Din pricina betiei, Neniu a condus autoturismul cu farurile stinse, desi era noapte tirziu, tamponind un Opel care circula regulamentar din sens opus.
Accidentul rutier s-a petrecut in seara zilei de 31 iulie 2005, catre ora 22.00. La ora 22.20, Politia Municipiului a fost sesizata in legatura cu respectiva tamponare. Cind au sosit la fata locului, oamenii legii au descoperit pe DE 87 (in localitatea Baldovinesti) Opelul AG-33-GAD, precum si Dacia BR-02-TOE, la volanul careia se afla invinuitul Ionel Neniu. Neniu, din pricina caruia se produsese accidentul, mirosea puternic a alcool, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta, in vederea stabilirii alcoolemiei. La ora 23.00, el avea 1,90 grame la mie alcool in singe, astfel ca i s-a intocmit dosar de urmarire penala.
Audiat in legatura cu cele intimplate, invinuitul a declarat ca, in seara cu pricina, a consumat un litru de bere, dupa care a urcat la volan, fara sa-si dea seama ca circula cu farurile stinse. La un moment dat, el s-a tamponat frontal cu Opelul AG-33-GAD, condus regulamentar din sens opus.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii