Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tabloul lui Stancu l-ar putea inlocui pe cel al lui Nastase

Ceremonie de coborire a tabloului lui Nastase, la sediul PSD Braila. S-a intimplat ieri, chiar in timpul conferintei de presa, cind consilierul Ion Rotaru, intr-un elan care i-a uimit pina si pe ziaristi, s-a urcat cu picioarele pe birou si a dat jos din cui tabloul lui Adrian Nastase de pe peretele din cabinetul I, de la sediul judetean PSD. Actiunea de detronare oficiala a lui Nastase a avut loc sub privirile aprobatoare ale presedintelui judetean, Gheorghe Bunea Stancu, presedintelui municipal, deputatul Mihai Tudose, deputatului Alin Teodorescu si consilierului municipal Doru Damian.
Presedintele Stancu a explicat ca tabloul nu va mai sta pe perete, alaturi de cel al presedintelui Mircea Geoana, ci va fi inlocuit de altul, care sa fie mai actual: "La sediul PSD, atit timp cit nu va fi in functie domnul Adrian Nastase, nu va mai fi pus tabloul domnului Nastase, va fi pus altul, daca va fi cazul un alt lider al partidului. Din cite cred, nu va mai fi tabloul vreunui presedinte executiv, asa cum s-a discutat, noi nu vom mai avea presedinte executiv. Noi dorim ca la Congresul extraordinar sa desfiintam aceasta functie, presedintele trebuie sa aiba autoritate, nu sa aiba pe cineva in coasta tot timpul. Exista secretarul general, care se ocupa de probleme organizatorice, mi se pare o functie necesara".
Intrebat fiind daca mai sint "icoane" de dat jos, de pe peretii de la sediile PSD-ului, deputatul Alin Teodorescu a spus: "In sediul PSD de la Kiseleff s-a facut rebranduirea asta, cum am putea-o numi, deci totul este gata, conform normativelor internationalei socialiste. Totul, inclusiv tablourile. La sediul din Baneasa mai avem de lucru, saptamina asta".
Deputatul Mihai Tudose a tinut sa explice gestul avintat al colegului sau: "Tabloul acela se da jos pentru ca nu mai este valabila legenda, scrisul, "Adrian Nastase, presedinte executiv PSD". Si-a dat demisia, nu mai e presedinte executiv, s-a dat jos tabloul. In schimb, si noi, la partid, vom face doua seturi de fotografii, atit cu istoria PSD-ului central, cit si cu aceea a PSD-ului local. Vom avea liderii care s-au succedat de-a lungul timpului, la nivel de Bucuresti, precum si cei de la nivel local. Vorbim de trecutul nostru, de istoria noastra, nu ne putem nega acum nici istoria, nici liderii. A fost presedintele partidului, a fost bun cit a fost, noi nu avem la Braila pe nimeni pe care il cheama Iorgovan, care da in omul cazut, sa-l calce in picioare". Intrebat de ziaristi daca ar fi posibil ca in locul ramas liber sa fie pus tabloul presedintelui local Gheorghe Bunea Stancu, care sa-i stea alaturi presedintelui national, Tudose a admis ca este si asta o varianta: "O sa facem niste incercari, sa vedem cit de bine se potriveste tabloul domnului presedinte Stancu, si in conditiile in care sta bine pe perete, o sa ramina tabloul acolo. O sa avem insa o mare problema: daca il punem cu fata spre interior, sau cu fata spre exerior. Nu, fara nici un fel de gluma, nu ne putem nega istoria, o sa-i avem si pe Ion Iliescu, si pe Adrian Nastase, si pe Oliviu Gherman pe peretii sediului PSD, pentru ca reprezinta istoria noastra".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii