Mergi la conţinutul principal

Tăriceanu s-a dus în Turcia să discute în linişte cu Ponta

„Am avut discuţii medicale şi politice. Nu am să le detaliez nici pe unele, nici pe altele, fără să trebuiască să-l compătimesc. După o operaţie de acest fel, mi-am adus şi eu aminte de starea în care eram. Nu e plăcut. Partea de recuperare şi tot restul - destul de constrângător. Dar, în fine, trece! Nu e ceva care să rămână. Cu timpul se uită", a spus Tăriceanu, considerând necesar să menţioneze că starea de spirit a premierului este „foarte bună".

Nimic nu poate înlocui comunicarea directă

„La una două-zile după operaţie nu eşti întotdeauna în formă, dar au trecut mai multe zile, nu ştiu exact câte au trecut, în orice caz era într-o formă bună", a arătat Tăriceanu.
Întrebat, pe acest fundal, de ce nu a participat la şedinţa Parlamentului în care Iohannis a prezentat Strategia Naţională de Apărare, Tăriceanu a spus: „I-am trimis o scrisoare preşedintelui în care i-am explicat că nu pot să particip la şedinţă". Preşedintele Senatului a adăugat, totodată, că a fost în Turcia pentru că, în aceste situaţii, „nimic nu poate înlocui comunicarea directă, nici telefonul, nici mail-ul", scrie agerpres.ro.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro