Mergi la conţinutul principal

Tăriceanu invită la o reflecţie serioasă asupra felului în care se duce lupta politică

"E foarte greu să comentezi, este o reacţie ce ţine de profilul fiecărei personalităţi şi nu cred că putem să facem comentarii în aceste momente. Regret foartre mult situaţia în care se găseşte Adrian Năsase în acest moment şi îi doresc însănătoşire grabnică şi puterea să depăşească acest moment dificil în cariera lui politică şi personală", a fost comentariul lui Tăriceanu despre situaţia lui Adrian Năstase.
Fostul premier liberal a adăugat că nu poate comenta deciziile justiţiei, dar nu poate să nu remarce "anumite declaraţii care au fost făcute în motivarea sentinţei", care îi ridică anumite semne de întrebare.
Tăriceanu a mai spus că regretă foarte mult situaţia în care se află în acest moment Adrian Năstase. "A fost o situaţie creată de şocul hotărârii instanţei şi pot să vă spun că în acest moment ar trebui să facem o reflecţie serioasă în legătură cu modul în care se duce lupta politică în România. Dacă lupta politică se duce la extrem, aşa cum se pare că se întâmplă, atunci este foarte grav, pentru că în politică trebuie să existe clar adversari, dar această bătălie politică trebuie să cunoască anumite limite. Putem să vorbi despre independenţa justiţiei şi imparţialitatea ei, însă, în acelaşi timp, există o serie de semne de întrebare. În ceea ce mă priveşte, şi cel care este condamnat şi avocaţii lui, fără să cunosc în detaliu cazul, doar din ce s-a spus în mass-media, nu există dovezi incriminatoare. Ne punem întrebarea dacă justiţia trebuie să ia aceste decizii cu titlu exemplar", a completat el.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro