Mergi la conţinutul principal

Târg de toamnă „Toamnă, toamnă harnică și de toate darnică”

Recolta toamnei, după cum a rânduit-o cerul și vrednicia oamenilor, trebuie sărbătorită, acestea fiind de fapt tradiții firești la încheierea muncilor agricole.

În șirul activităților extracurriculare care transformă grădinița într-un spațiu prietenos, un spațiu al încrederii și al colaborării, în curtea Grădiniței  cu Program Prelungit C.N. “ANA ASLAN” Brăila, preșcolarii, părinții, bunicii și frații mai mari s-au bucurat împreună de bogățiile și frumusețile toamnei.

Colectivul de cadre didactice, împreună cu conducerea instituției, au organizat în acest an Târgul de Toamnă - “Toamnă, toamnă harnică și de toate darnică”, o activitate inedită, o sărbătoare a frumuseții toamnei, o împletire de arome, culori și tradiții.  Acest lucru a fost evidențiat de implicarea activă a părinților, a copiilor, alături de cadrele didactice în colaborare cu domnul Marius Coadă, reprezentant al Fermei de la Coadă din comuna Movila Miresii. În amenajarea standurilor au fost expuse fructe, legume și flori de toamnă, dovleci, obiecte de artizanat, conserve din cămara bunicilor: dulceață, siropuri, compoturi, murături, animale din ograda bunicilor, lucrări realizate de preșcolari ș.a.

În cadrul fiecărui stand, cadrele didactice au organizat un atelier de lucru, în care preșcolarii au  pregătit conserve pentru iarnă din fructe și legume proaspete: tocană de legume, suc de roșii, murături asortate, compot de fructe, au cântat și au dansat.

Târgul s-a dorit a fi o activitate de consolidare și evaluare a proiectelor de toamnă, aflate în derulare și a avut ca obiectiv asigurarea calității în educație prin desfășurarea unor activități educative curriculare și extracurriculare, în cadrul parteneriatului grădiniță- familie - comunitate.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro