Mergi la conţinutul principal

Tâlharii din Şuţeşti, la judecată

fraţii Ali Marian Florin şi Ali Ionuţ, care în ianuarie au dat buzna în casa unei bătrâne, au bătut-o bine şi i-au furat dintr-o geantă 3.000 lei şi 100 de euro, au ajuns în faţa instanţei • cei doi au fost trimişi în judecată, însă au invocat unele excepţii • Judecătoria Făurei a constatat legalitatea rechizitoriului Parchetului şi a dat startul judecăţii • cei doi tâlhari sunt în stare de arest

 

După ce au tâlhărit o bătrână în propria locuinţă din Şuţeşti, fraţii Ali au de plată cu vârf şi îndesat. Cei doi au fost trimişi în faţa instanţei de judecată şi s-au chinuit în zadar să îi convingă pe judecători că sunt nevinovaţi.

Judecătoria Făurei a constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriului emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei, privind pe inculpaţii Ali Marian Florin, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, şi Ali Ionuţ, judecat pentru aceeaşi infracţiune. În acelaşi caz a fost trimis în judecată şi Baciu Petrică, minorul care a dat şi el o mână de ajutor fraţilor Ali. “Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpaţii Ali Marian Florin, Ali Ionuţ şi Baciu Petrică”, au stabilit magistraţii din cadrul Judecătoriei Făurei. Termenul de judecată în dosar este stabilit pentru data de 18 septembrie.

Oricum, fraţii Ali din Suţeşti sunt în stare de arest preventiv, măsura preventivă fiind prelungită recent. Cei doi inculpaţi au ajuns în spatele gratiilor la sfârşitul lunii ianuarie, chiar după comiterea atacului violent. De atunci, nu au mai reuşit să scape de arest.

Reamintim că, în seara zilei de 21 ianuarie, inculpaţii Ali Marian şi Ali Ionuţ, împreună cu un adolescent de 14 ani, au decis să comită o infracţiune pentru a face rost de bani. Tâlharii au mers la locuinţa unei bătrâne de 89 de ani, din comuna Şuţeşti, despre care ştiau că locuieşte singură, cu intenţia de a sustrage bani şi bunuri de valoare. Aproape de miezul nopţii, cei doi inculpaţi şi suspectul de 14 ani au pătruns în curtea şi apoi în locuinţa persoanei vătămate prin escaladarea gardului. Bătrâna dormea liniştită în camera ei, însă tâlharii au trezit-o şi au început să o lovească, pentru a o determina să le dea banii pe care îi are în casă. Tâlharii ţipau la persoana vătămată şi o ameninţau. Indivizii s-au apucat apoi să cotrobăie prin locuinţă şi au găsit o geantă în care se afla suma de 3.000 lei şi 100 euro, pe care au luat-o şi s-au făcut nevăzuţi. Nu s-au bucurat prea mult timp de libertate, întrucât poliţiştii i-au prins şi i-au dus în spatele gratiilor.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro