Mergi la conţinutul principal

Sute de poliţişti, în acţiune de Rusalii

Echipaje sporite de poliţişti vor fi în stradă, în minivacanţa de Rusalii. Zilnic, peste 200 de poliţişti vor acţiona cu peste 80 de autospeciale, pentru a asigura ordinea şi liniştea publică.
La nivel naţional, şeful Poliţiei Române, chestor general de poliţie Petre Tobă, a dispus ca 21.000 de poliţişti să acţioneze pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor. Asta, ca urmare a ordinului viceprim-ministrului pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, de suplimentare a efectivelor care acţionează în această perioadă.
După cum a precizat scms. Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Poliţiei brăilene, în judeţul nostru, până pe data de 1 iunie, zilnic, se vor afla la datorie peste 200 de poliţişti de la ordine publică, rutieră, intervenţie rapidă şi de la alte structuri. "Cei peste 200 de poliţişti vor acţiona cu peste 80 de autospeciale, pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public şi privat, creşterea siguranţei rutiere şi a transporturilor feroviare, astfel încât cetăţenii să se bucure în linişte de această sărbătoare", a declarat reprezentantul IPJ Brăila.
Dispozitive suplimentare au fost instituite în zona lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice organizate cu ocazia acestei sărbători. Pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi asigurarea fluenţei traficului, poliţiştii rutieri vor acţiona pe 5 tronsoane de drumuri naţionale şi europene, utilizând în medie, zilnic, 4 aparate radar. O atenţie deosebită va fi acordată arterelor rutiere ce duc către Litoral şi Valea Prahovei.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu