Mergi la conţinutul principal

Sute de kilograme de fructe şi legume confiscate

poliţiştii au acţionat în municipiu şi judeţ pentru prevenirea ilegalităţilor în domeniul comerţului şi au ridicat în vederea confiscării aproape 400 kg de legume şi fructe

 

Vânzătorii din pieţe şi târguri au avut de dat explicaţii poliţiştilor şi unii au rămas fără marfă. Asta, pentru că nu aveau documentele legale de provenienţă a mărfii.

În cursul zilei de marţi, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică, Serviciului de Ordine Publică şi Postului de Poliţie Comunal Măraşu au acţionat, pe raza municipiului şi judeţului, pentru prevenirea ilegalităţilor în domeniul comerţului şi combaterea producerii accidentelor rutiere. Poliţiştii au legitimat 79 de persoane, au verificat 9 unităţi economice şi oprit în trafic 72 de autovehicule.

Au fost constatate 24 de contravenţii, pentru care s-au aplicat sancţiuni în valoare totală de 10.465 lei, dintre care 10 pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, cinci la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, iar trei conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării cantităţile de 1,45 metri cubi lemne, esenţă molid, şi 370 kg legume şi fructe.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro