Mergi la conţinutul principal

Suspendare activitate cu publicul la instanțe, până la începutul anului viitor

* activitatea cu publicul la Departamentele Arhivă și Registratură din cadrul Tribunalului Brăila va fi suspendată, în perioada 20 decembrie - 31 decembrie, pentru realizarea în bune condiții a operațiunilor specifice sfârșitului de an și pentru prevenirea răspândirii infecțiilor Covid -19 * încrisurile se vor depune exclusiv prin mijloace de comunicare electronică * și la Judecătoria Brăila s-a dispus suspendarea programului cu publicul în perioada 20 decembrie - 3 ianuarie

 

Programul cu publicul la Tribunalul și Judecătoria Brăila este suspendat până la începutul anului viitor.

Potrivit unei informări de la Tribunalul Brăila, conducerea instanței aduce la cunoștință faptul că, pentru realizarea în bune condiții a operațiunilor specifice sfârșitului de an (întocmire situații, procese verbale de închidere registre și condici etc.) și pentru prevenirea răspândirii infecțiilor respiratorii cauzate de coronavirus - Covid -19 și de gripa sezonieră, în cadrul Ședinței Colegiului de Conducere al Tribunalului Brăila din data de 16 decembrie, au fost stabilite următoarele condiții de funcționare. “Activitatea cu publicul la Departamentele Arhivă și Registratură din cadrul Tribunalului Brăila va fi suspendată, în perioada 20 decembrie - 31 decembrie inclusiv, încrisurile urmând a se depune exclusiv prin mijloace de comunicare electronică permise de lege: e-mail: registratura.tr-braila@just.ro, fax: 0239.612.608 și poștă. Avocații, lichidatorii judiciari și experții judiciari vor avea acces la dosarul electronic, acolo unde este posibil și vor transmite documentele prin fax. 0239.612.608, e-mail și poștă. Programul compartimentelor care lucrează cu publicul va reveni la normal începând cu data de 3 ianuarie 2022”, se arată în comunicatul postat pe site-ul instanței, semnat de președintele Tribunalului Brăila, judecător Vasile Viorel.

Și la Judecătoria Brăila s-au luat aceleași măsuri. Prin Hotărârea Colegiului de Conducere al Judecătoriei Brăila s-a hotărât: suspendarea programului cu publicul în perioada 20 decembrie 2021 - 3 ianuarie 2022 la compartimentele care desfășoară această activitate. În această perioadă se vor realiza operațiuni specifice sfârșitului de an respectiv, întocmire situații, procese verbale de închidere registre, condici, etc.

În perioada 4 - 7 ianuarie 2022, la Judecătoria Brăila programul cu publicul se va desfășura timp de  2 ore pe zi în intervalul orar 10.00 - 12.00. În afara programului cu publicul, cererile, documentele și acțiunile pot fi transmise instanței prin e-mail, fax, poștă sau servicii de curierat. De asemenea, există posibilitatea consultării dosarelor în formă electronică.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro