Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sursa de vara a "CET" va avea cazan "ViessMann"

Conducerea operatorului local de termoficare - SC "CET" a anuntat ca s-a incheiat licitatia privind achizitionarea instalatiilor pentru construirea unei mini-centrale care sa produca pe timp de vara agentul termic necesar prepararii apei calde. Comisia de licitatie a desemnat cistigatoare oferta depusa de firma "Elsaco" Botosani care a venit cu solutii tehnice si instalatii marca "ViessMann", costul total propus de ofertant fiind de circa 11 miliarde lei vechi. Zilele acestea se deruleaza perioada in care ceilalti 4 ofertanti au posibilitatea sa formuleze contestatie cu privire la rezultatul licitatiei. Pina la acest moment, comisia de licitatie nu a primit nici o contestatie.
Important de mentionat este ca "CET" nu este la prima colaborare cu "Elsaco" intrucit compania din Botosani a fost desemnata anul trecut cistigatoare si la o licitatie organizata de operatorul de termoficare pentru realizarea lucrarilor de automatizare pentru 29 Puncte Termice.
Reamintim ca SC "CET" are in plan pentru acest an realizarea unei lucrari de investitii menite sa reduca simtitor costurile de producere a energiei termice pe timp de vara. Investitia consta in realizarea la intrare in Braila pe soseaua Vizirului a unei centrale termice de capacitate mica. Aceasta centrala ar urma ca, inca din aceasta vara, sa produca agent termic, astfel incit sa nu mai fie utilizata in extrasezon centrala "CET" de pe platforma chimica de la kilometrul 10 care are costuri de productie mult mai mari.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii