Mergi la conţinutul principal

Surpriza returului s-a înregistrat la Brăila

Ceea ce era de aşteptat s-a întâmplat, neplătite de luni de zile, handbalistele brăilene au făcut doar act de prezenţă în partida cu HCM Rm. Vâlcea şi au pierdut la şapte goluri diferenţă după ce, minute bune din repriza a doua, formaţia oaspete a condus şi la zece goluri. Singura handbalistă care şi-a apărat corect şansele a fost portarul Elena Voicu,
firească fiind atitudinea jucătoarei care doreşte să fie văzută de alte echipe pentru a putea alege în vară unde va merge. Antrenorul Costică Buceschi a tras un semnal de alarmă săptămâna trecută, dar situaţia nu s-a îmbunătăţit deloc. Handbalistele au primit un salariu, însă pe 20 aprilie se fac din nou trei luni de neplată a drepturilor băneşti. Aşa că s-au prezentat la meci, însă nu s-au zbătut niciun moment pentru un rezultat bun. HC Dunărea a avut 13 handbaliste
trecute pe raportul de arbitraj, 12 jucătoare de câmp şi 10 dintre ele au fost trimise în teren de Costică Buceschi, însă s-a văzut foarte clar că acestea erau cu mintea în cu totul altă parte. Practic, partida din Sala Polivalentă nu a avut istoric. HC Dunărea a marcat abia în minutul 5, iar la capătul primului sfert de oră avea în cont doar trei goluri, în comparaţie cu vâlcencele care reuşiseră să înscrie de nouă ori. A fost 14-6 pentru HCM Rm. Vălcea în minutul 24 şi tot acelaşi decalaj de opt goluri, în favoarea echipei vizitatoare s-a înregistrat şi la pauză. Cu toate că pe parcursul meciului Elena Voicu a avut 15 parade, una dintre ele la o aruncare de la 7 metri executată de Senocico, în repriza a doua formaţia vizitatoare s-a distanţat la zece goluri, 23-13, în minutul 48, şi aceeaşi diferenţă s-a consemnat pe tabela de marcaj şi în minutul 52: 25-15. Antrenorul Costică Buceschi a încercat să-şi motiveze jucătoarele, însă intervenţiile sale nu au avut niciun efect şi HC Dunărea a pierdut în faţa unei echipe care a ştiut să profite de degringolada din tabăra brăileană. În urma acestei înfrângeri HC Dunărea şi-a luat adio de la podium, însă poate rata şi obiectivul, clasarea pe un loc de cupă europeană.

Pentru HC Dunărea au marcat Pârvuţ 8 goluri, Horjea 3, Czeczi 2, Brot 2, Tiron 2, Moldovan 1, Zamfirescu 1, Apetrei 1, iar pentru HCM Rm. Vâlcea au înscris Ilina 6 goluri, Vădineanu 5, Senocico 5, Adespii 4, Stoicănescu 3, Cherăscu 1, Predoi 1, Craiu 1, Simion 1.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro