Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Supracontrol pe autobuzele si Tramvaiele "Braicar"

Timp de aproape doua saptamini, echipele de control de pe mijloacele de transport in comun ale "Braicar" se vor desfasura in paralel cu cele ale echipelor stabilite de firma de paza "Ying-Yang Security" Braila - adjudecatara a licitatiei de externalizare a acestei subactivitati. Asta pentru ca, o parte dintre controlori, pina acum citeva zile angajati ai SC "Braicar", au trecut cu arme si munitii la firma privata de paza, in timp ce alti citiva controlori au ales sa ramina la vechiul angajator pina la expirarea perioadei de preaviz. Pentru a nu se suprapune in efectuarea acestei activitati, conducerile celor doua societati au convenit ca efectuarea controalelor sa se faca pe orare diferite, in functie de ture. Asa incit brailenii vor avea surpriza ca, dimineata, de exemplu, sa le fie cerute documentele de calatorie de catre controlorii "Braicar" insotiti de Politia Comunitara, iar dupa amiaza, de catre controlori insotiti de cite doi agenti ai firmei de paza "Ying-Yang Security", in functie, bineinteles, de mijlocul de transport folosit.
Potrivit informatiilor prezentate atit de catre conducerea "Braicar", cit si de catre firma de paza, situatia va intra in normal la jumatatea acestei luni cind, odata cu expirarea perioadei de preaviz ale celorlalti controlori, acestia vor trebui teoretic sa vina la noul angajator unde sa-si inceapa din nou activitatea.
Reamintim ca, la inceputul lunii trecute, a avut loc licitatia publica privind externalizarea subactivitatii de control pe mijloacele de transport in comun ale "Braicar", adjudecatar fiind firma de paza "Ying-Yang Security" SRL Braila. In cadrul unei discutii anterioare purtate cu directorul general al SC "Braicar", acesta a explicat reporterilor "Obiectiv" ca SC "Ying-Yang Security" si-ar fi asumat obligativitatea de a nu-i concedia timp de un an de zile pe cei circa 20 de angajati ai compartimentului control ce vor fi preluati prin transfer. Societatea "Ying-Yang Security" SRL a fost infiintata in septembrie 2005, avind un capital social de 200 RON, iar ca unic asociat si, in acelasi timp administrator, pe Cornel Musat.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii