Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Suporterii dinamovisti ii cer lui Rednic sa invinga pe Steaua

Suporterii dinamovisti ii cer antrenorului FC Vaslui, Mircea Rednic, care este foarte aproape de a prelua formatia Dinamo, sa invinga pe Steaua in ultima etapa, chiar daca in aceasta situatie formatia lor favorita nu va evolua in sezonul 2006/2007 al Cupei UEFA.
Numerosi suporteri au postat mesaje pe site-ul dinamomania.net, manifestindu-si dorinta ca Steaua sa fie invinsa in meciul din ultima etapa.
Unul dintre fanii dinamovisti, "Charisteas", a scris ca si-ar dori mai mult ca FC Vaslui sa bata pe Steaua in ultima etapa a campionatului decit o participare a gruparii "alb-rosii" in Cupa UEFA. "Nu avem nevoie de UEFA si, in plus de asta, Steaua nu merita nimic anul asta la cite manevre a facut atit prin jucatori, cit si prin conducatori. Rednic bate Steaua! cu totii ne dorim asta mai mult decit orice calificare europeana", a spus Charisteas, in timp ce "Cosmin C" ii cere lui Rednic sa bata pe Steaua si va fi primit ca un erou in Stefan cel Mare.
"calaretulcucap" este de parere ca Rednic nu ar face o favoare lui Dinamo, daca va pierde meciul din ultima etapa: "Nu ne trebuie UEFA, simt o mai mare satisfactie daca il vad pe mehmeh (n.r. - managerul general al Stelei, Mihai Stoica) plingind. Asa ca Mircea, sa nu crezi ca ne faci vreun favor daca cedezi meciul si ne califici in Cupa UEFA".
"rew" sustine ca, din pacate, nu va juca Mircea Rednic in partida cu Steaua, asa cum nu a facut-o nici un alt fost dinamovist, Gheorghe Multescu, antrenorul Sportului Studentesc.
"Metallica" este convins ca Rednic isi va asigura suportul fanilor dinamovisti daca va invinge pe Steaua. "Rednic isi va asigura suportul galeriei daca nu va pierde cu “oile” (n.r. - Steaua) in ultima etapa, nu daca ne va duce indirect in UEFA. Sper sa se gindeasca bine la adevaratul spirit dinamovist pe care l-a intilnit in anii petrecuti in “Groapa”", a postat suporterul.
Desi Mircea Rednic nu a fost inca instalat oficial ca antrenor principal la Dinamo, surse din cadrul gruparii "alb-rosii" dau ca sigura prezenta actualului tehnician al Vasluiului pe banca tehnica a dinamovistilor din sezonul viitor. Rednic s-ar putea afla intr-o situatie dificila in ultima etapa, cind actuala sa echipa, FC Vaslui, ar putea decide, printr-o infringere in fata Stelei, participarea in Cupa UEFA a formatiei Dinamo.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii