Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Suntem cu 25-30 de ani in urma la capitolul stadioane

Directorul Departamentului de Licente din cadrul Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Viorel Duru, a declarat, luni, dupa sedinta Comitetului Executiv al FRF, ca stadioanele de fotbal din Romania sint cu 25-30 de ani in urma celor din strainatate.
"Stadioanele noastre au maxim doua stele. Spre exemplu stadionul "Steaua" este impracticabil din punct de vedere al gazonului desi are celelalte dotari, stadionul "Lia Manoliu" are terenul de joc, dar nu tribunele sau alte dotari precum instalatiile sanitare, parcarile sau tribunele acoperite", a spus Duru.
Intrebat daca este posibil ca nationala sa nu joace in Romania meciurile de pe teren propriu din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2008, asa cum a anuntat, luni, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, Duru declarat ca nu poate sa faca o asemenea apreciere. "Este clar ca ne trebuie un stadion national bine dotat. "Lia Manoliu" este prost dotat, se poate juca, dar nu reprezinta imaginea unei tari in dezvoltare. Este necesar sa se investeasca masiv, altfel nu mai putem face performanta", a completat oficialul federatiei.
Duru a precizat ca UEFA doreste ca, incepind cu anul 2010, sa poata clasifica stadioanele la fel ca hotelurile, cu un numar de stele cuprins intre unu si cinci. "Eu am spus ca pentru competitii ca Liga Campionilor sau Campionatul European ar trebui ca stadioanele sa aiba patru-cinci stele. In acest moment, nu exista un stadion in tara care sa indeplineasca acest criteriu", a adaugat Viorel Duru.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii