Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sunt sanse ca Marinof sa fie antrenorul Farului si in primavara

Directorul executiv al grupArii Farul Constanta, Florentin Chiforeanu, a declarat, joi, ca este posibil ca Lucian Marinof sa ramina antrenorul echipei constantene si la startul returului, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Noi sintem satisfacuti de munca lui. A obtinut doua victorii si ii acordam credit total pentru atingerea obiectivelor pe termen scurt pe care ni le-am propus, accederea in semifinalele Cupei si trei puncte in meciul cu CFR Cluj", a declarat Chiforeanu. Directorul executiv al gruparii constantene a dezvaluit ca, in curind, Farul Constanta va avea un magazin de prezentare si va fi achizitionata o noua tabela de marcaj.
Marinof considera ca jocul cu CFR Cluj, de simbata, va fi cel mai greu de pina acum. "Pentru modul cum au respectat indicatiile tehnice, imi apreciez formatia cu note intre 9 si 10. Am pistonat pe ideea de a juca atent in aparare si, avind in vedere ca echipa joaca de 3-4 ani in aceeasi formula, vreau sa mentin relatiile de joc existente", a conchis Marinof.
Partida Farul Constanta - CFR Cluj, contind pentru etapa a XV-a a Diviziei A, se va disputa simbata, de la ora 19.30.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii