Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Suedia a acuzat de spionaj un cetatean rus

Un tribunal suedez l-a acuzat, vineri, pe un cetatean rus, a carui identitate nu a fost dezvaluita, de spionaj in profitul unei puteri straine, procurorul general anuntind ca suspectul a adus prejudicii fortelor armate suedeze, relateaza Reuters.
Barbatul, un cetatean rus in virsta de aproximativ 30 de ani, a fost arestat miercuri la Uppsalala, la nord de Stockholm, fiind suspectat ca a desfasurat "activitati de spionaj" la inceputul anului 2005, potrivit postului national de radio suedez.
Departamentul de contraspionaj din cadrul politiei, care anuntase, joi, arestarea unui barbat pentru spionaj, nu a putut fi contactat pentru a oferi detalii despre acest caz.
Procurorul general Tomas Lindstrand a declarat insa la postul de radio citat ca activitatile suspectului au "adus atingere fortelor armate", afectind securitatea nationala a Suediei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii