Mergi la conţinutul principal

Succes asteptat la festivalul de Comedie de la Galati pentru braileni

Luni seara, la Casa de Cultura a Studentilor, de la ora 20.00, Teatrul "Maria Filotti" a prezentat spectacolul "Visul unei nopti de vara", directia de scena Victor Ioan Frunza, in cadrul celei de-a XIX-a editii a Festivalului de Comedie de la Galati. Asa cum se asteptau, brailenii au fost aplaudati, ovationati minute in sir, felicitati. "Spectacolul a fost apreciat ca unul complex, foarte bun. Speram ca vom lua un premiu si la aceasta editie", a spus directorul general al Teatrului "Maria Filotti", Veronica Dobrin. Din distributia spectacolului "Visul unei nopti de vara" fac parte: Valentin Terente, Alin Florea, Emilian Oprea, Adrian Stefan, Richard Balint, Ludmila Filip, Ramona Ginga, Mihaela Trofimov, Ioan Codrea, Zane Jarcu, Bujor Macrin, Liviu Pintileasa, Marcel Turcoianu, Mircea Valentin, Silvia Tariq, Mioara Costache, Alexandru Marin, Andrei Zamfirache, Ionut Rosca, Cosmin Cosma, Dumitru Matu, Valentin Burlacu, Claudiu Urse, Septimiu Stoica. Muzica live, compusa de Cari Tibor, este interpretata la pian si sintetizator de Cornel Cristei. Decorul, costumele si recuzita au fost create de Adriana Grad.
Din juriul festivalului fac parte: Cristian Hadjiculea - directorul Teatrului National din Iasi, Irina Petrescu - actrita Teatrului "Bulandra" din Bucuresti, criticul de teatru Oltita Cantec, Marius Zarafescu - directorul directiei teatrelor din Ministerul Culturii si Costache Babii - actor la Teatrul "Sica Alexandrescu" din Brasov.
Dupa aceasta participare, trupa teatrului brailean se pregateste pentru festivalul de teatru de la Piatra Neamt, cu spectacolul "O zi desavirsita pentru pestii banana", dupa J. D. Salinger, regia Iris Spiridon si Alexandru Lustig. Scenografia este semnata de Ana Maria Silaghi si Vanda Duta, iar costumele au fost create de Doina Levintza. Coregrafia ii apartine lui Razvan Mazilu. In acest spectacol joaca: Emilian Oprea, Cornel Cimpoae, Elena Andron, Liliana Ghita si tinara Iulia Vasilescu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu