Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Succes al vointei si daruirii

Handbalul feminin a demonstrat ca ramine singurul sport care mai ofera satisfactii iubitorilor de sport braileni.
Chiar daca meciurile din Liga feminina se disputa in acest sezon duminica, peste 1500 de spectatori, cam citi vin in jumatate de an pe stadionul Municipal, au tinut sa fie alaturi de favorite in etapa inaugurala a turului.
Conform asteptarilor, la fel ca si in sezonul trecut cind evoluau pe teren propriu, handbalistele brailene au avut emotii, iar acest lucru a fost confirmat chiar inaintea partidei de profesoara Alexandrina Soare: "Cu siguranta ca meciurile de pe teren propriu le-au creat fetelor intotdeauna probleme. Jucatoarele au emotii mari la fiecare aparitie in sala Polivalenta pentru ca isi respecta publicul si doresc sa-i ofere de fiecare data satisfactiile asteptate".
Partida cu Rapidul a fost dominata in permanenta de HC Dunarea chiar daca diferenta de scor a inceput sa fie mai mare din minutul 15, cind tabela arata 9-7 pentru gazde.
Patru si Ruscior au facut ca in minutul 27 gazdele sa conduca la cea mai mare diferenta din aceasta parte a meciului, 15-11, numai ca adversarele au reusit pina la finalul primei parti sa se apropie la doua "lungimi".
Ceea ce a nemultumit ambele tabere pe durata primei parti a meciului, dar si in repriza secunda a fost prestatia celor doi arbitri care au luat multe decizii eronate, cele mai multe in defavoarea echipei gazda.

Trioul Patru, Moise Luca a fost de neoprit si in partea secunda a partidei

In repriza a doua, dupa un inceput echilibrat, gazdele au trecut la cirma jocului si au inceput chiar sa faca si spectacol.
Ruscior a primit cartonas rosu si a fost eliminata in minutul 37 insa Alexandrina Soare a gasit solutii si gazdele si-au marit treptat avantajul. HC Dunarea conducea cu 30-24 in minutul 55, iar in final s-a impus cu 32-27.
Pe linga Patru si Moise, si bineinteles cei doi portari, mai pot fi remarcate Janina Luca, noua achizitie a brailencelor reusind sa marcheze de patru ori insa in momente cheie, Radovici si Tomuleanu.
Aceasta a fost primul test oficial al handbalistelor brailene din turul
Ligii Nationale feminine, iar urmatorul va avea loc joi dupa-amiaza la Timisoara.
"Felicit echipa pentru efortul depus in acest meci si bineinteles pentru rezultat. Este mai greu sa joci acasa insa am depasit repede momentul si am obtinut o victorie de moral inaintea disputei de la Timisoara unde de asemenea, mergem sa cistigam" a declarat, la finalul meciului, profesoara Alexandrina Soare.
Vasile Margulescu, antrenorul bucurestencelor, a considerat ca meritata victoria gazdelor, dar a mentionat ca se astepta la o mai mare presiune din partea brailencelor: "HC Dunarea a obtinut o victorie meritata insa ma asteptam ca diferenta de scor sa fie mult mai mare. Am scapat usor in aceasta runda si acum trebuie sa ne concentram pentru meciul de pe teren propriu cu Tomis Constanta unul la fel de dificil, tinind cont de valoarea ridicata a adversarei".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii