Mergi la conţinutul principal

Subprefectul Dumitru Popa va fi inlocuit de actualul sef al ANIF Braila

Dupa ce, in urma cu citeva zile, a fost inlocuit prefectul judetului Braila, in curind va veni rindul si unuia dintre subprefecti. Cel vizat pentru inlocuire este nimeni altul decit subprefectul pus in functie de PD, Dumitru Popa. Daca totul ar decurge asa cum prevede primarul municipiului, liberalul Constantin Cibu, atunci cel care ar trebui sa ii ia locul lui Popa ar fi actualul director al ANIF- Sucursala Teritoriala Arges-Ialomita-Siret, Ionel Dan. Cibu a recunoscut ca Ionel Dan nu a fost extrem de incintat de faptul ca ar urma sa devina subprefect, insa a precizat ca aceasta este de fapt o decizie de partid care trebuie respectata: "Singura propunere pentru functia de subprefect este Ionel Dan. El nu prea voia, ca nu are nimic de cistigat, dar vom discuta. Oricum, e o decizie luata de Biroul Politic Teritorial. Ma rog, asta se va intimpla dupa ce se va finaliza treaba cu motiunea, sa vedem ce si cum". Intrebat daca fotoliul celuilalt subprefect, Mircea Fudulaiche, este in siguranta, Cibu a replicat: "Nu il schimba nimeni pe Fudulaiche. Este vechi in Prefectura, competenta lui este de necontestat. Este ca Iorga al nostru, de la Primarie, secretarul general..."
In alta ordine de idei, Cibu a tinut sa precizeze ca Mihaela Marcu a fost in permanenta singura propusa pentru functia de prefect si ca niciodata Stefan Sinpetru sau Adrian Ritzinger nu au fost "in carti".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu