Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Subiectele pentru Bacalaureatul 2008, publicate pe internet din 1 martie

Ministerul Educatiei va posta pe internet subiectele pentru Bacalaureatul 2008, incepind cu 1 martie. Bacalaureatul va avea tot doua sesiuni, prima in perioada 23 iunie- 9 iulie si cea de-a doua in 18 august - 1 septembrie.
Ca noutate, din acest an fiecare membru al comisiei de bacalaureat, presedinte, vicepresedinte, secretar, profesor examinator la probele orale si la probele practice, profesor evaluator, asistent, membru, va avea atributii strict stabilite, adica va avea o fisa a postului.
Examenul de bacalaureat consta in sustinerea a doua probe comune si a trei probe diferentiate, in functie de filiera si profil. Prima sesiune a examenului de bacalaureat din anul 2008 este programata intre 23 iunie si 9 iulie, iar a doua, intre 18 august si 1 septembrie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii